LiL SnooP 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2007 Mam pytanie mianowicie w Direct Adminie mamy bajera jak backup na inny serwer wszystk fajnie chodzi lecz denerwuje mnie jedna rzecz ze kazdy backup ma taka sama nazwe i sie nadpisuje mozna jakos zrobic zeby np datowalo backupy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2007 robić sobie katalogi z nazwa daty i tam wrzucać backupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LiL SnooP 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2007 heh jakbym chcial recznie to robilbym bezposrednio z konta. A ja robie z konta admina ustawiam autobackupa na inny serwer tylko sie nadpisuje a chce zeby sie datowaly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2007 heh jakbym chcial recznie to robilbym bezposrednio z konta. A ja robie z konta admina ustawiam autobackupa na inny serwer tylko sie nadpisuje a chce zeby sie datowaly Napisz sobie skrypt w bash'u, który po wgraniu backupu przeniesie go do podkatalogu z datą i dodaj to do cron'a. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LiL SnooP 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2007 bellerofont moze napisalbys mitaki skrypt? Nie koniecznie za darmo jak cos to PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach