pasTerzu 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2007 Jak w temacie. Na forum pełno dobrych opinii na ich temat a niestety mnie jakoś totalnie olewają ... na maile wogóle nie odpisują trzeba ich poganiać telefonicznie ... a jak już coś zrobią to nie działa tak jak powinno ... jednym słowem kpiny ... czy ktoś ma z nimi podobne problemy ? thx za info. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2007 Ja ostatnio do nich dzwoniłem o 22... 5 minut później dostałem maila z zawartością jakiej oczekiwałem. Zero problemów. Z czym się do nich zwracałeś? Może to kwestia złożoności problemu? Wiem z doświadczenia, że na niektóre tickety klientów nie da się odpowiedzieć zgodnie z firmowym standardem odpowiedzi wynoszącym xyz minut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2007 @pasTerzu chyba zartujesz odpowiedz w max 10 minut dostaje na to co chce od nich a vps mam tam od czerwca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach