.kml 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2007 ... po cenie promocyjnej. Witam, Mam wlasnie problem z rejestracja domeny w az.pl w promocji. Chce zarejestrowac pewna domene .net za 5zl + VAT. Lecz nie wiem, czy cos musze zaznaczyc albo powiadomic ze rejestruje ta domene w promocji, zawsze rejestrowalem bez promocji i nie mialem problemow, lecz teraz chce skorzystac. Wiem ze te pytanie jest glupie, ale niestety nie potrafie tego znalesc. Maila do az.pl z tym pytaniem pisalem dwa dni temu i jeszcze nie otrzymalem odpowiedzi. Prosze Was o pomoc. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2007 AZ? <tutaj 3 linijki bluzgów> sam fakt jak Ci odpisują na mejla o nich świadczy.. oni powinni paść jak najszybciej.. to szit na miarę superhostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2007 Sponsi.. Tak na dobrą sprawę to o czym Ty mówisz ? Dlaczego mieliby paść ? Znam wielu ich zadowolonych klientów, ogólnie opinie są pozytywne, tak sobie marudzisz jak to zwykle, czy masz jakieś ku temu konkretne powody ? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.kml 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2007 Wy jak zwykle robicie OT. Jesli pytacie czy jestem zadowolony, to oswiadczam ze jestem, mimo ze aktualnie nie mam u nich domeny, ale jakis miesiac temu jeszcze mialem. I zdania o nich narazie zmienic niemoge. To pomoze mi ktos, czy wolicie dalej walic OT? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2007 Czy tak na prawdę trudno jest postępować zgodnie z informacjami zawartymi na stronie, wypełniać odpowiednie pola, zaznaczać opcję? Odnoszę dziwne wrażanie jakbyś się bał czegoś przy wypełnianiu zgłoszenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.kml 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2007 Dobra, poradzilem sobie. Mozna zamknac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach