mahatma 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2007 Witam gdzie mozna teraz zamowic dobre Managed serwery bez limitow transferu i za ile Kto wie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2007 hetzner.de provps.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2007 limitow transweru Nie ma takiego czegoś jak bez limitu transferu no i oczywiście tanio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2007 każde łacze ma swój limit choć czasami jest nieosiągalny na danej masyznie ^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mahatma 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2007 przepraszam za blad Racja Jak wyglada oferta hetznera na servery zazadzane nie moge tego znalezc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yezooz 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2007 jak to nie mozesz znalezc ? http://hetzner.de/managedserver_en.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mahatma 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2007 no tak ale co oni oferuja jaki jest zakres zarzadzania? wie ktos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2007 słuchaj nie bierz menaged nigdy ! Lepiej pobaw sie 2-3 dni w googlowanie i jak Ci nie będzie szlo to sie nie martw zagadaj na gg do mnie podeśle na PW i pomogę będę odpowiadał na twoje wątpliwości w najgorszym przypadku po konfiguruje . Pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2007 Albo może jakieś serwery z Pleskiem, wychodzi prawie jak managed. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mahatma 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2007 OK To ja powiem o co mi konkretnie chodzi. Mam swoje serverki dedyki i sobie dzialaja ale potrzebuje dla firmy zamowic jakies servery zazadzane abt byly bespieczne, pachowane, i updatowane. Aby kiedy cos robia ktos im powiedzial dlaczego to nie dziala firma ma ok 20 stron Bardzo duze obciazenie itp. Teraz maja dedyka z win 2003 ale nikt tym nie zazadza. Chodzi o to aby Mieli dobry szybki i pewny server z servisem i jak ich ktos sproboje shakowac zeby ktos im pomogl. Idealnie z cotugodniowym pelnym mirorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2007 Masz dwa wyjścia: 1) Firma daje Ci i serwer i administrację. 2) Kupujesz dedyka + zatrudniasz firmę do adminstracji. Wariant 1) jest zdecydowanie droższy i jeszcze zależy gdzie są serwery zlokalizowane. Za lokalizację w PL słono zapłacisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2007 I znowu polecam jkopacze najlepszy admin i tani zajmie się twoim dedykiem i bedzie ok Jego dane poszukaj nik: jkopacze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2007 Powiesz w końcu czym ten "jkopacze" się tak zasłużył? Czy będziesz dalej tak namolnie go polecał sprawiając wrażenie, że wszedł z Tobą w jakiś "układ reklamowy", a słowa te należy traktować jako puste?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2007 Powiesz w końcu czym ten "jkopacze" się tak zasłużył?Czy będziesz dalej tak namolnie go polecał sprawiając wrażenie, że wszedł z Tobą w jakiś "układ reklamowy", a słowa te należy traktować jako puste?! Ktos tu nie lubi konkurencji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2007 Ja! Ja! Hehe tak jak mówili poprzednicy według mnie to że linux jest trudnym systemem to stereotyp wzięty z pierwszych dystrybucji które rzeczywiście były trudne. Zainstaluj sobie debiana 4.0 poczytaj tutki - na pewno sobie poradzisz i przy okazji potrzymasz dłużej kasę, może się przyda kiedyś na lepszy serwer Jak coś nie będziesz wiedział to zawsze możesz zapytać nas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2007 Ktos tu nie lubi konkurencji Bo bella nikt tutaj nie lobuje :> Oczywiście bo się mocno ceni A wiadomo że jakość = cena :> A raz mi pomógł na root forum :> czego ja się nie dowiedziałem na innych forach Więc uważam że jest bdb adminem Peace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2007 Racja Bell to idealny admin ale jego najwyższy pakiet SLA jest chyba tylko dla Ojca Dyrektora Ja z wht mogę zawsze śmiało polecić w dzień i w nocy na admina właśnie bellerofont-a i patryk-a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2007 Ktos tu nie lubi konkurencji Z was dwóch, to chwilami bardziej "nie lubię" Ciebie... Racja Bell to idealny admin ale jego najwyższy pakiet SLA jest chyba tylko dla Ojca Dyrektora Dzięki za uznanie. :)Co się tyczy pakietów SLA, to sprawa jest prosta... wymagasz, płacisz.Byłbym durniem(samobójcą), gdybym w cenie 200 zł/mc. oferował support 24/7z czasem reakcji wynoszącym 30 minut - to se ne da. ;)errata: żeby nie było, nie pije tu bezpośrednio do "jkopacze",który oferuje support od 200 zł netto, to tylko przykład... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2007 Z was dwóch, to chwilami bardziej "nie lubię" Ciebie... Coz moge rzec... Takie zycie errata: żeby nie było, nie pije tu bezpośrednio do "jkopacze",który oferuje support od 200 zł netto, to tylko przykład...Jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2007 Coz moge rzec... Takie zycie Jasne Ja dobrze wiem, że Ty sobie jaja robisz, ale tak na wszelki wypadek napiszę ponownie... te 200 zł to poważnie przykład, bo to kurcze chyba najpopularnijeszy pułap od którego ludzie na forach zaczynają oferować managed. Niektórzy niestety myślą, że ta cenę zatrudniają administratora, którego można wezwać 24/7, który odpisze do 30 minut i jeszcze przeprosi za fakt, że sieć komputerów zombie z Rosji nas zaatakowała. Ja nie lubię niejasności, niedopowiedzień i wprost informuję ile taka usługa kosztuje. Jak mam zrezygnować z cotygodniowych wypadów na Jacka(), tudzież uzgadniać ew. dyżury z drugim znajomym administratorem, to chcę za to otrzymać stosowne wynagrodzenie - to chyba oczywiste. Dzięki Bogu nie mam teraz nikogo na SLA4, toteż mogę sobie trochę pofolgować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mahatma 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2007 A ja nadal w lesie Co radzicie linux czy Windows na server Czy ktos cos wie o firmie UK2.NET to wyglada dobrze Gdzie i co kupic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach