Pro.S3b4 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2007 Ktury wedłóg was lebrzy desikn? http://img212.imageshack.us/img212/1258/beztytuubm7.jpg cy http://img212.imageshack.us/img212/1997/designpi3.jpg UWAGA! Piszę tak specjalnie bo kończą się wakacje i na przekór szkole piszę z błędami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Godzio 12 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2007 UWAGA! Piszę tak specjalnie bo kończą się wakacje i na przekór szkole piszę z błędami Już się przestraszyłem . . . A co do dizajnu, to raczej ten pierwszy, ale to także zależy pod jaką stronkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pro.S3b4 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2007 Strona o Anime - DragonBall. Byłem 2 najlepszy w Polsce ze swoją stroną, ale miałem hosting z Allegro (1GB i wszystko bez limitów za 25 złrocznie), więc mnie wywali bo "za bardzo obciąża pan serwer". Ale to chyba dlatego że miałem skrypt który potrafił przesyłać pliki na główny serwer który miał 300GB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2007 1 lay mi sie podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2007 Ze względu na "super akcje walki z rozpoczynającym się rokiem szkolnym" nawet nie otworze tych linków... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pakalk 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2007 Strona o Anime - DragonBall. Byłem 2 najlepszy w Polsce ze swoją stroną, ale miałem hosting z Allegro (1GB i wszystko bez limitów za 25 złrocznie), więc mnie wywali bo "za bardzo obciąża pan serwer". Ale to chyba dlatego że miałem skrypt który potrafił przesyłać pliki na główny serwer który miał 300GB Drugi najlepszy? Nie mozna byc drugim najlepszym. Najlepszy ze swojej natury jest jeden. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2007 UWAGA! Piszę tak specjalnie bo kończą się wakacje i na przekór szkole piszę z błędami No, ta magiczna linijka uratowała Ci skurę, bo sam tytuł tego wątku tak mnie rozsierdził, że obiecałem sobie wlepić Ci bana na dzień dobry. Mnie się podoba ten drugi layout, ale to dlatego że lubię proste, nie męczące oka, designy. Po pewnych poprawkach będzie w sam raz moim zdaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach