BuLi! 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2007 Witam! Poszukuje hostingu pod forum VB 3.6.8 hosting musi byc darmowy dlatego ze wszystka kase co mialem wydalem na licencje za vb ;( i teraz nie mam kaski na dobry serwer.... hMm co wrzuce forum na jakis darmowy serwer np mialem juz na netfast.org funpic.de ohost.de wszystkie padly po pierwszym dniu eh chyba za duzo odwiedzin mialem i padlo;( zalezy mi na zagranicznym serwie... podajcie wszystko to co wam przychodzi do glowy za kazda pomoc bede wdzieczny jestem w rozpaczy;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2007 ŻADEN darmowy nie uciągnie Ci forum (przy zadowalającej wydajności). Szukaj jakiegoś hostingu z płatnościami miesięcznymi to będzie Ci łatwiej uzbierać co miesiąc tę odpowiednią kwotę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2007 yoyo.pl My nie zajmujemy się tutaj darmowymi hostingami. Zrozum że za darmo to nawet w pysk nie chcą dawać. Kup sobie konto za 100zł rocznie i koniec tylko proszę... nie mów że tyle nie masz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BuLi! 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2007 Linux a niby skad mam miec nie kazdy jest taki bogaty jak ty.... i wcale nie zartuje bo jak bym mial to bym napewno nie zalowal eh ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2007 U nas możesz kupić od 15zł na miesiąc. To nie jest dużo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pro.S3b4 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2007 Ale za to macie strasznie mały transfer W ogóle w dizsiejszych czasach jest mało serwerów z dużym transferem. Może insane.pl? Mają bardzo fajnie dopasowane oferty i tanio. Trochę nie pomyślałeś, bo jak się kupuje drogie forum, to od razu trzeba myśleć o płatnym serwerze, a nie darmowym. Ile kosztuje licencja VB? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2007 Właśnie... Jak w ogóle można szukać darmowej usługi do utrzymywania skryptu forum na które wydało się trochę gotówki? Jedno ma się nijak do drugiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2007 Ale za to macie strasznie mały transfer W ogóle w dizsiejszych czasach jest mało serwerów z dużym transferem. Może insane.pl? Mają bardzo fajnie dopasowane oferty i tanio. Trochę nie pomyślałeś, bo jak się kupuje drogie forum, to od razu trzeba myśleć o płatnym serwerze, a nie darmowym. Ile kosztuje licencja VB? Łącza w pl kosztują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2007 Taa i może masz nadzieje że jak piszę na str darmowego hostingu "Nielimitowany transfer" to jest tak naprawdę? Nawet przy własnych serwerach dedykowanych tak nie ma a co dopiero w darmowych hostingach. Co do mnie to wcale nie jestem bogaty - to że mam własny serwer dedykowany o niczym jeszcze nie świadczy ale ściemy bo inaczej tego nazwać nie można że nie masz 15zł na rok to przegięcie pały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2007 Hosting już znaleziony, więc temat można zamknąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2007 BOSS się bawi w sponsora Respect Boss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Litr 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2007 Hosting już znaleziony, więc temat można zamknąć W razie W to juz wiadomo do kogo sie zglosic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2007 ja też chciałem za sponsorować ale mnie olał heheh no cóż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2007 A kto powiedział, że zesponsorowałem Po prostu wiem, że hosting został wybrany i znalazły się pieniądze na płatny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2007 BOSS ..może mi znajdziesz kasę na serwery.pl ? : ) to konto provider 30 na 2 lata z góry : ))))PP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach