webmaniac 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2007 Witam serdecznie. Dysponuję dużymi ilościami sprzętu serwerowego - przede wszystkim Compaq Proliant DL360 G2 Parametry dostosowane do klienta (oferuję każdą możliwą konfigurację) Dla przykładu konfiguracja: 2 * Tualatin 1.4 512KB cache 133MHz2 * 1GB Compaq ECC SYNC 133MHz 2 * 9.1GB SCSI Compaq CD-R, Flop ze standardowymi rzeczami "na płycie", czyli: 2 * Gigabit ethernet1 * VGA 1 * Port kontrolny ethernet 1 * wejście zasilania 2 * USB 2 * PS/2 1 * Serial Kontroler SCSI To kwestia 1200 złotych. Serwery są sprawne i bardzo wydajne, są to maszyny poleasingowe, mimo tego NIEZAWODNE! Bardzo przydatnym jest uruchomienie 3 takich maszyn z podziałem na role, jeżeli myślimy poważnie o otwarciu czy prowadzeniu stabilnej sieci. ---------------- Mam także switch 24-portowy firmy 3Com - model visage 2500, prędkość portów 100mbit, dodatkowo port światłowodu i uplink ---------------- Poza tym UPS +- 5U bodajże firmy HP Compaq. Także bardzo dobrze sprawdza się przy próbach utrzymania maksymalnie wysokiego uptime. ---------------- Mam także wiele innych urządzeń do profesjonalnego prowadzenia sieci, wszystko do "wybadania" telefonicznie lub mailowo: lukasz@webmaniac.pl 661132959 022 3987659 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Riess 29 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2007 Jaki uroczy.. spam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach