LiL SnooP 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2007 Witam, a wiec przez incydent w firmie soursense poszukuje serwera dedykowanego ktory akceptuje warez linkowany, skrypty itd wszystko legalne tylko linkujemy na forum. Serwer o takiej lub podobnej konfiguracji AMD Athlon 64 3500+ lub wiecej 1gb ramu lub wiecej 160gb dysk lub wiecej no i na jakims przyzwoitym laczu wykladam okolo 250zł miesiecznie zaproponuje ktos cos? chcialem w webtropii ale tam sie nie godza ;./ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2007 https://www.serverbasar.de/bestellen_systemauswahl.html dlaczego w webtropii sie nie godza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LiL SnooP 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2007 nei wiem tak mi odpisali i serverbasar pewnie tez sie nie zgodzi bo to ta sama serwerownia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2007 Witam strato.de (www.xxl-web.com) akceptuje p2p np torrent czyli mysle ze z linkowanym warezem nie bedzie problemu. inaczej odezwij sie gg 7126733. znajdziemy Tobie jakies serwer w kanadzie ^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LiL SnooP 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2007 70 euro za duzo ;/ szukam czegos w europie zeby pingi byly w miare Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2007 ja również przyłączam się do prośby z tym że mam 150 zł miesięcznie na dedyka, szukam najlepszej oferty .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LiL SnooP 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2007 nvu pod co potrzebujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2007 nvu pod co potrzebujesz? gra internetowa, takie bzdury ... serwisy fora itp.. tak zeby to uciagnelo z 500 gb transferu miesiecznie, narazie moj najwiekszy to 400 gb transferu, ale lubie mieć swobode ... //mysle nad power 1000 z xxl-web bo maja na allegro aukcje i serwer jest dostepny od reki z 2 ipkami ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2007 jak dla was to ten serwery power1000 i power2000 będą idealne Bez żadnych umów... itp itd.. Sam mam tam power 2000 i spisuje się znakomicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2007 Dla wareziku proponował bym Holandię. Dla nie wareziku.. za 150 zł.. Hetznera, ale z pierwszej ręki ; ). Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2007 jak dla was to ten serwery power1000 i power2000 będą idealne Bez żadnych umów... itp itd.. Sam mam tam power 2000 i spisuje się znakomicie ile taki power 1000 technicznie w ruchu mieszanym moze uciagnac GB transferu ? (tzn ile w miesiacu zrobie nim max transferu) Po co ci power 2000 jak 2 tb to on nie uciagnie, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LiL SnooP 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2007 sonin co proponujesz? Bo ja w holandii oprocz lassweba nic nie widze ciekawego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LiL SnooP 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2007 przepraszam bardzo za post pod postem ale bardzo prosze o doradzenie w czyms poniewaz chce jak najszybciej zakupic serwer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2007 ile taki power 1000 technicznie w ruchu mieszanym moze uciagnac GB transferu ? (tzn ile w miesiacu zrobie nim max transferu)Po co ci power 2000 jak 2 tb to on nie uciagnie, pod mały download Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LiL SnooP 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2007 xxl web ma cienki sryet jak na swoja cene jakeis propoyzcje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2007 xxl web ma cienki sryet jak na swoja cene jakeis propoyzcje? ja polecam soursense.eu jak na twoje miesieczne wydatki wez lepiej w xxl-web przynajmniej spokojnie będziesz spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LiL SnooP 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2007 prosze o podanie jakis fajnych ofert z NL moze tam cos znajde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2007 Witam, Dokładnie tak, jeżeli coś ma być illegal to najlepiej lassweb i sprawa z głowy . Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LiL SnooP 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2007 z leaseweba kiedys napisali mi ze nie akceptuja warezow. Tylko trackery i cos tam jeszcze ale dzisiaj wyslalem maila czy akcpetuja peer2mail z wyjasnieniami o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2007 może tu ? :> www.checkoutservers.com pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LiL SnooP 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2007 chcialbym cos w europie bo na serwerze stoi gra + duze www strade odpada bo maja oplate instlacyjna z tego co widze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2007 w xxl-web.pl jak dasz tam rezerwuje serwer i mają wolny ... to nie zapłacisz za instalacje ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach