cvxxx 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2007 Hej Jestem jak na razie bardzo zadowolonym uzytkownikiem blink.pl ale mam problem z domena, tzn. jako osoba prywatna mam prawo nie publikowac swoich danych w bazie WHOIS. Napisalem majla do adminow z prosba o usuniecie i dostalem odpowiedz ze mozna to samemu zaznaczyc w panelu, a konkretnie po wejsciu na edycje domeny i pozniej na edycje WHOIS tej domeny. Niestety klikam juz 20 minut, czytalem wszystkie doc helpy i ja po prostu nie widze nigdzie sposobu zmiany tego WHOISA (a konkretnie ustawinia aby nie pokazywac danych w bazie WHOIS). Widze tylko w polu WHOIS formularze pdf do pobrania (zmiana cesji i cos tam jeszcze) i nic wiecej. Jesli sa tu jacys userzy blinka bardzo prosze o pomoc, wiem ze zapytacie czemu nie zapytam sie ich pomocy technicznej, ale problem w tym ze juz nie pracuja dzisiaj i odpisza mi dopiero jutro a ja potrzebuje to zmienic na dzisiaj Jak sie nie da to sie nie da, trudno najwyzej poczekam do jutra ale bardzo by mi zalezalo, prosze o wyrozumialosc i pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2007 jako osoba prywatna mam prawo nie publikowac swoich danych w bazie WHOIS. Z regulaminów rejestratorów można wywnioskować ze tyczy się to tylko domen .pl, W globalnych dane powinny być zawsze widoczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2007 Niektóre firmy oferują za dopłatą ukrycie swoich danych w domenach globalnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2007 W active24 możesz ukryć swoje dane ale na własne ryzyko ^^. Sam tam miałem domene net bez danych osobowych w whois :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach