mancin 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2007 Witam Podczas każdej edycji konta w ispconfig system uparcie proponuje dodanie hosta www. Userzy o tym zapominają (ja sam się parę razy nabrałem ) i d..a blada - nie ma juz konta domena.pl tylko www.domena.pl . Jak ktoś ma stronę i 50 linków opartych na domena.p a nie www.domena.pl to strona leży... Jak się tego idiotyzmu pozbyć? Chodzi mi o to,żeby dodawało nazwę hosta tylko wtedy , kiedy sie tego chce a nie przy każdym wejściu na edycje konta... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mancin 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2007 Naprawdę nikt nie wie jak się pozbyę podmieniania domen w ispconfig? Jakiś art albo stronka... Jeśli to wrodzona właściwość tego panelu to jest on przecież bezużyteczny do hostingu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2007 A nie można napisać na forum ISP tam powinni ci pomóc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach