karoldz 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 Nie wiem czy to już było wałkowane. Ale nie wydaje wam się że az.pl to w 95% wygląda jak godaddy.com. Pierwszy raz tam rejestruje domenę i jestem w szoku jest identyczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 Tak, ktoś już to wcześniej między wierszami poruszał.. generalnie przerost formy nad treścią i dynamiczny marketing, co widzę po zasypanej mailami od nich skrzynce, a to super extra weekendowa promocja, a to coś tam. Niektórym taka polityka firmy może przeszkadzać, niemniej jednak musimy pamiętać, że rynek hostingu/ domen zaczyna być coraz bardziej nasycony.. teraz dopiero rozpocznie się batalia o klienta. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 Oby oby, na razie co roku człowiek grube tysiące zostawia u rejestratorów :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 Ja tam jako rejestratora domen jak najbardziej szanuje az.pl - korzystam 2 rok i jestem zadowolony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartłomiej Rosiński 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 Oby oby, na razie co roku człowiek grube tysiące zostawia u rejestratorów :/ Nic na to nie poradzisz, to NASK utrzymuje takie ceny odnowien. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2007 Hehehe, a to dobre, zrobili promocje na ten weekend że domeny .eu po 7 zł, no i ładnie zmienili na stronie głównej, ale zmienić w panelu w cenniku żeby nie brało 15 tylko 7 już zapomnieli Wysłałem im wiadomość no ale niestety bez reakcji... Jeżeli miał być to element promocyjny to jednak powinno o to zadbać no ale... I tak ich lubię, bo mi to tam nie robi większej różnicy czy teraz zapłace 7 złotych a za rok mi dorzucą więcej, czy teraz 15 a za rok dorzucą mi mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2007 Hehehe, a to dobre, zrobili promocje na ten weekend że domeny .eu po 7 zł, no i ładnie zmienili na stronie głównej, ale zmienić w panelu w cenniku żeby nie brało 15 tylko 7 już zapomnieli przecież było w infosie dlaczego. tak to jest jak się czyta tylko nagłówki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2007 Hmm nie mam już tej wiadomości ale przeczytałem raczej całą - fakt że na szybko, ale z tego co wiem to jedyna informacja jaka tam była to że oferta dla stałych abonentów posiadających konto partnerskie (panel) No i wydaje mi się, że skoro korzystam ok 1,5 roku (jak nie więcej) i mam cały czas konto partnera to że powinna mnie obejmować No ale tak jak mówiłem - mniejsza o to hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2007 Hmm nie mam już tej wiadomości ale przeczytałem raczej całą - fakt że na szybko, ale z tego co wiem to jedyna informacja jaka tam była to W związku z ogromem prac przygotowawczych i ze względów bezpieczeństwa, promocja dostępna jest wyłącznie na stronie www.az.pl. Nie jest to bynajmniej utrudnienie, zatem prosimy się nie martwić! Wpłaty będą honorowane zgodnie z terminami na fakturach wygenerowanych podczas składania zamółwienia. Możesz także wybrać formę zapłaty w czasie rzeczywistym (kartą kredytową lub poprzez Allpay) i złożyć zamówienie jako Powracający Klient. Zarejestrowana domena trafi prosto do twojego panelu. -------------- dodam tylko, że * prawda. zamówienie złożyłem, zalogowałem jako powracający klient, opłaciłem online i do dzisiaj nie jest ani zarejestrowana ani w moim panelu. ja dziękuję za takie promocje i "nie jest to bynajmniej utrudnienie". :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2007 No ok, faktycznie nie doczytałem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
websign 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2007 Teraz domeny net i biz są w promocji... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach