sonin 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 Orientujemy się.. jak masz takie forum to idź do sieci reklamowej a nie do Google . Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 chyba będe musial wstawić reklamy googleorientuje się ktoś jaki jest zysk miesięczny?? edit// zobaczcie na allegro znalazlem dedyka za 139zł nadaje się to do czegoś ?? http://allegro.pl/item229081458_serwer_ded..._512mb_ram.html Niestety nie pomyśl o czym za 500-600 zł ovh.pl, hetzner.de A może kolokacja ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 kolokacja <wow> co ty piszesz? SKąd on ma wziąść kase na budowe calego serwera??!!! Teraz nie ma na wynajęcie serwerka a co dopiero na budowe ;/ pomyśl 2 razy jak coś napiszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 kolokacja <wow> co ty piszesz? SKąd on ma wziąść kase na budowe calego serwera??!!! Teraz nie ma na wynajęcie serwerka a co dopiero na budowe ;/ pomyśl 2 razy jak coś napiszesz To niech sprzeda te forum jak kasy nie ma, było myśleć o tym wcześniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 Wtedy już nie będzie potrzebował żadnego serwera http://www.webtropia.com/home/root-server/details.html serwer Root-Professional myślę że wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 krk151, zastanów się co piszesz - siedzisz aktualnie na lepszym sprzęcie i Ci serwer pada a jak się przeniesiesz na słabszy to nie będzie padać tak? Bez komentarza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk151 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 To niech sprzeda te forum jak kasy nie ma, było myśleć o tym wcześniej 0o nvu oferowal mi za forum 500zł Śmiech na sali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 0o nvu oferowal mi za forum 500zł Śmiech na sali Z jedną uwagą 500 zł + jedno zero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk151 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 Z jedną uwagą 500 zł + jedno zero Co!! Ja 17:31:56 ok 3-4 lata nvu 17:32:06 chce pan je sprzedac ? Ja 17:32:15 a za jaką cene ? nvu 17:32:25 500 zł ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 Co!! Ja 17:31:56 ok 3-4 lata nvu 17:32:06 chce pan je sprzedac ? Ja 17:32:15 a za jaką cene ? nvu 17:32:25 500 zł ? No to pomyłka Mogę dać 5 k bez problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 Nie róbcie śmietnika z tego tematu Sorry za offtop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 Proponuje strato.de dedyk mr-4 ;] powinien uciągnąć i jakoś koszt to 400zł tylko :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 To już lepiej http://www.hosteurope.de/produkt/Server-XL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 jak kto woli strato nie ma limitów :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 Myślisz, że na takim Opteronie wyciągniesz więcej niż te 5000GB ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 Host potrzebny pod warezik..... Na szczęście wakacje dobiegają końca (oczywiście w tej kwestii). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 @BOSS jak pod download to więcej ... duuuzo więcej :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artur Pajkert 39 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2007 Eee tam. .taki dedyk to raczej nie dedyk. Prawdziwy serwer powinien mieć serwerowy procesor/procesory i pamięć ECC lub Chipkill A może jeszcze na SATA to masz? To trudno, żeby wydajne było. Ale w tym budżecie ja bym stawiał na profesjonalny VPS raczej niż na taniego dedyka. Lepszy na pewno byłby dobry VPS, mówię Ci. To będzie zazwyczaj na porządniejszym sprzęcie niż tani dedyk, a zasoby płynnie Ci zwiększą (pewno za dopłatą) jakby co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach