Ald 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2007 Witam. Szukam jakiegoś taniego hostingu (ale u jakieś prawdziwej firmy, a nie krzaków bez działalności itp). Wiem, że generlanie z niskimi kosztami zwykle wiąże się gorsza jakość usług, lecz nie stać mnie na te hostingi z "wyższej półki". Moje wymagania: -powierzchnia dyskowa 1-2Gb -transfer min. 35 Gb -nieograniczona ilosc domen,subdomen -przynajmniej 10 baz MySql -Cron -najelepiej CPanel ew. DA czy coś z tych bardziej znanych Przeznaczenie: 1 większa strona generująca ok 25-30 Gb Transferu i kilka mniejszych generujących nieznaczny transfer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2007 jaka kasa wchodzi w grę? może warto kupić coś na pół roku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Godzio 12 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2007 No tak, ale co znaczy dla Ciebie niski koszt ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2007 Witaj, określ jeszcze swoją cenę zaporową oraz jakiej pojemności w sumie dla swoich baz MySQL potrzebujesz a może się coś znajdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ald 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2007 Najlepiej by było gdyby to były koszty do 170 zł brutto/rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2007 to kup coś za tyle na pół roku.. to wtedy już ciekawa jakość będzie.. może IQ? bo te bazy, jeśli mają działać nienagannie, to niech będą na czymś solidnym... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2007 neteasy.pl ? prohost.pl ? ;] insane.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdalena Bętkowska 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2007 Witam, może oferta SISCO Cię zainteresuje, a dokładnie pakiet ECONOMIC, jego parametry to: 6GB przestrzeni, 600GB transferu rocznego, 10 baz SQL, no i nieograniczona ilość subdomen i domen. Link do całej oferty : http://www.sisco.com.pl/hosting-porownanie.html Pozdrawiam i zapraszam do testowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mj 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2007 Moje wymagania:-powierzchnia dyskowa 1-2Gb -transfer min. 35 Gb -nieograniczona ilosc domen,subdomen -przynajmniej 10 baz MySql -Cron -najelepiej CPanel ew. DA czy coś z tych bardziej znanych Polecam jeden z naszych pakietów PRIME PRO. Więcej informacji na stronie: http://www.3it.pl/?id=primeextra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach