MethOd 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2007 WItam. Albo jestem kompletnym trepem albo nie wiem. Kupiłem licencje na cpanel, oczywiscie wersja 11 a nie 10. Instalacja przebiegla pomyślnie ale nie moge dodac zadnej domeny. niby jest jakis host, bind dziala. Robil juz to ktoś ??? Bede wdzieczny za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MethOd 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2007 Kurde serio nikt nie wie ????? Zainstalowany był zgodnie z instrukcją. Wszystko działa OK oprócz domen. Niby ns są ustawione a jak parkuje domene na ns'y to mam komunikat "host nie skonfigurowany dla domeny". POMOCY !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2007 a dodales virtualke dla tej domeny(niewiem czy to na 100% to)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MethOd 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2007 Wszystko jest dodane. Ktos z was wogóle instalował cpanel ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach