MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 z Colą? Jak można tak bezcześcić cały aromat whisky Jedynie na dwóch kostkach lodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 z Colą? Jak można tak bezcześcić cały aromat whisky Jedynie na dwóch kostkach lodu. Delektować to ja się lubię nietuzinkowym winem podawanym w dobrej jakości szkle. Jacka z Colą, że tak powiem... lubię "walić" do bólu i jestem w tym niezły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 Colę dolewam jedynie do czystej, sama vóda jakoś mi nie specjalnie podchodzi pod organizm A wina (obojętnie jakiego) w ogóle nie znoszę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 only tyskie TySkIe ponad wszystkie ^^ ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Riess 29 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 ... co za oftop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 No nie... z tanim piwem do whisky heh od raz widać co admini porabiają w wolnych chwilach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2007 hm... piwo to piwo wisky to wisky :> nie lubię takich "wynalazków" wolę bolsa albo smirnoff'a cóż każdy jest fanatykiem czegoś Ja fanatyk tyskiego No i dlatego taka nazwa mego serwera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2007 Jack Daniels na 2 kostkach lodu Cola nie jest najlepszym pomysłem. Rafio, dlaczego zaraz offtop? My głośno myślimy nad problemem muchakk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
irvinek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2007 Jak wino to tylko Komandos!!! Komandos – substancja niezbędna do życia punkom, zaawansowanym kinderpunkom, skinheadom i zwykłym chodnikowym żulom. Charakteryzuje się leśnym posmakiem, chociaż około 50% trunku to siarka. Produkowany jest z dojrzałych w polskim słoneczku, soczystych jabłuszek. Nazwa pochodzi od podstawowej właściwości takiego wina: obala znienacka. Wyróżniamy dwa podstawowe gatunki Komandosa: zielony i czerwony. Oczywiście zielony jest bardziej poszukiwaną zdobyczą, więc jeśli brakuje zielonego, z braku laku kupujemy czerwonego. Wywołuje silne reakcje halucynogenne, moczopędne, koniopędne, a w dużej dawce nawet bełtopędne i bełtotwórcze. Służy również do integracji przed koncertami. Mordokwas produkowany jest przez firmę Ostrowin, posiadającą 117-letni staż pracy przy winach. źródło Nonsesopedia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach