Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2007 Witam, kilka miesięcy temu otrzymałem ostrzeżenie teraz chciałbym je w jakiś sposób odpracować, co mam uczynić aby 33% ostrzeżenia znikło z mojego profilu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2007 krzynka piwka dla moderatorów ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2007 No żeby nie było że korupcja się szerzy dla mnie żubr i nic nie widziałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2007 Prześlijcie swoje adresy na pw, zaraz wyśle szofera z piwskiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2007 Uważaj bo jak tego nie zrobisz to z tego jednego WARN'a zrobi się BAN Zatem czekamy na skrzyneczki browarów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartłomiej Rosiński 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2007 Dla mnie żubrzyca... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2007 Ja poproszę Jacka Danielsa 0.5, butlę Coli i worek lodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2007 Dedyk za free na rok xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2007 Porządny serwer 10 GB miejsca i 300 GB Transferu miesięcznie + dwa żywce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2007 Porządny serwer 10 GB miejsca i 300 GB Transferu miesięcznie + dwa żywce smile.gif No niestety tylko moderatorzy i admini mogą stawiać warunki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2007 Muchakk, no i widzisz. Korumpo... przekonywać trzeba umieć Teraz już musisz całe forum przekupić żeby nic nie widzieli, a tak to byś postawił dobrą whiskey (Jack Daniels wysoce wskazany) i po problemie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2007 Jack Daniels wysoce wskazany Lepiej GIN z tonikiem No ale o gustach się nie rozmawia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2007 Kurcze sama korupcja w tej Polsce i co ja mam teraz zrobic ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2007 Nie to co w Boliwii w parlamencie zrobili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2007 Jak już gustujemy w płynach to poproszę tonic ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2007 Martini Panowie, tylko Martini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2007 Nie nie henesy najlepsze lub martini z oliwką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2007 Wiesz co - prościej będzie jak na następnym zjeździe WHT przez całą imprezę będziesz wszystkim stawiać Przygotuj się na spory wydatek, no ale żadne pieniądze nie mają takiej wielkiej wartości jak czyste konto na WHT, więc WARTO !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2007 Niestety nie ma opcji automatycznego wygasania ostrzeżeń ani modyfikacji o takiej funkcjonalność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2007 Hmm, dalej moje ostrzeżenie jest? ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 Kurcze sama korupcja w tej Polsce i co ja mam teraz zrobic ?? Nie biorę, i nie daje łapówek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Riess 29 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 Nie biorę, i nie daje łapówek To dostaniesz drugie ostrzeżenie Panowie, dla kogo Johnnie Walker był? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 Smakuje w "William Grants Whisky" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 Smakuje w "William Grants Whisky" Są różne gusta i podniebienia, ale ja pijam tylko Jacka z Colą w jedynej słusznej proporcji 1:1. Inaczej mi zwyczajnie ten drink nie smakuje. Po 3-4 świetnie się czyta PDFy i manuale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vegetagt 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 Po 3-4 świetnie się czyta PDFy i manuale. a potem tworzy sie firewalla wedlug bardzo dziwnych zasad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach