jendrasik 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2007 Administrator serwerów Nazwa firmy: Voltweb LTD Ilość zgłoszonych kandydatur: 0 Data publikacji: 20/08 Branża: IT - Hardware - Information Systems Miasto: Poznan Region - Kraj: Woj. wielkopolskie - Polska Minimalne wykształcenie: Wyższe inżynierskie Minimalne doświadczenie : Tylko praktyki Rodzaj umowy: Na czas nieokreślony Minimalne wynagrodzenie: 2.500 PLN netto/m-c Maksymalne wynagrodzenie: 5.000 PLN netto/m-c Prezentacja firmy Voltweb LTD - Adres firmy: Poznan - Ilość pracowników: 50 - http://www.clickajob.co.uk Voltweb jest właścicielem największego portalu pracy na wyspach brytyjskich - clickajob.co.uk. Od 2007 roku posiada również biuro w Polsce gdzie outsoursuje część zadań administracyjnych i kreatywnych. Szczegóły oferty Poszukujemy osoby spełniającej poniższe wymagania na stanowisko administratora systemów linuxowych. Wymagania: Wiec tak co do admina to ja mysle: - biegla obsluga i konfiguracja Apache2 (load balancing, mod_rewrite i ogolne wymiatanie) - biegla znajomosc sarodowiska GNU/Linux (w szczegolnosci dystrybucji Gentoo) - brak zycia towarzyskiego - brak zycia w ogole - serwer Postfix - serwery poczty w ogolnosci - znajomosc (srednia) Javy, Perla i Basha Mile widziane: - znajomosc PERLa - znajomosc Java Ilość wakatów: 1 http://www.infopraca.pl/oferta/pOferta.ij/...incia=113249907 Ja niestety mam życie więc nie spełniam podstawowych wymagań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
irvinek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2007 - brak zycia towarzyskiego - brak zycia w ogole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2007 - brak zycia w ogole Proponuję na cmentarzu poszukać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2007 To ja będę najlepszy hehe nie wychodzę w ogóle z domu 24/7 siedzę przed konsolą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2007 Linux ale Plejstejszyn się nie liczy : PPPPP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pleple 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2007 Minimalne wynagrodzenie: 2.500 PLN netto/m-cMaksymalne wynagrodzenie: 5.000 PLN netto/m-c Eaa.. Jeśli to jeszcze jest brutto to już w ogóle grosze (skoro chcą kogoś bez życia toważyskiego to raczej nie chcą kogoś kto opiekuje się wieloma serwerami na raz). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Godzio 12 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2007 Eaa.. Jeśli to jeszcze jest brutto to już w ogóle grosze (skoro chcą kogoś bez życia toważyskiego to raczej nie chcą kogoś kto opiekuje się wieloma serwerami na raz). Yyyyyy: Minimalne wynagrodzenie: 2.500 PLN netto/m-cMaksymalne wynagrodzenie: 5.000 PLN netto/m-c Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pleple 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2007 Yyyyyy: lol, ślepy jestem. Jednak dalej nie zmienia to faktu, że to nie za dużo IMO. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach