krk151 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2007 Witam chcę otworzyć darmowy hosting i potrzebuję jakiegoś darmowego skryptu lub szablonu strony czy możecie mi coś polecić ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2007 szablonów jest wpip gorzej ze skryptem poszukaj na allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2007 nie będę krytykował nowych na forum, nie będę krytykował nowych na forum, nie będę krytykował nowych na forum, nie będę krytykował nowych na forum, Nie pomogło Chcesz uruchomiśc darmowy hosting a nie znasz się ani na skryptach ani na stworzeniu layoutu? Jak mniemam chcesz zbić majątek na umieszczaniu reklam "na darmowych" stronach ??? Ale żeby nie było iż tylko krytykuję. Za darmo NIE ZNAJDZIESZ szablonu dla hostingu. Musisz kupić, np. na http://www.templatemonster.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2007 @krk151 w jaki sposób będziesz zarządzał kontami lub czy posiadasz jakąś wiedzę w tej dziedzinie skoro zadajesz tak fundamentalne pytania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2007 o przypomniało mi się szablonypro.com za sms a jak wyżej bez wiedzy niezaczynaj i na zwykłym hostingu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2007 Już widzę jaki hardcore się tu zaraz zrobi, a nowego forumowicza już mi szkoda. Topic przenoszę do piaskownicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2007 Za darmo NIE ZNAJDZIESZ szablonu dla hostingu. Dla chcącego nic trudnego Szybki przykład: http://www.oswd.org/design/preview/id/3547 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2007 ok to inaczej Za darmo NIE ZNAJDZIESZ porządnego szablonu dla hostingu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2007 No tu się mogę zgodzić Jakiegoś ciekawego dla hostingu raczej nie znajdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bart Wilde 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2007 Moze i znajdzie ciekawy, tyle, ze kilka tysiecy stron na swiecie bedzie go mialo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach