Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2007 Witam, chciałbym się zapytać czy nie znacie jakiegoś adresu gdzie mógłbym zobaczyć demo usermina, na stronie webmina jest podany adres do webmina a gdy zmienie port na 20000 to login i haslo i tak nie pasuje. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2007 http://www.virtualmin.com/demo.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2007 To nie jest demo usermina tylko Virtualmin-a wydaje mi sie ze jest to ajkas roznica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2007 To nie jest demo usermina tylko Virtualmin-a wydaje mi sie ze jest to ajkas roznica sorry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2007 Dema Ci niestety nie dam, ale mogę wrzucić dwa screeny które dadzą jako-taki obraz czego masz się spodziewać.. Usermin to nie jest CPanel z Fantastico stąd niektórym nieodpowiada.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2007 Dema Ci niestety nie dam, ale mogę wrzucić dwa screeny które dadzą jako-taki obraz czego masz się spodziewać.. Usermin to nie jest CPanel z Fantastico stąd niektórym nieodpowiada.. Fajne całkiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2007 T: też wydaje mi się sensowne i mało ogłupiające bo nie ma tutaj domen podpiętych, zaparkowanych i autoinstalatorów . W sam raz dla usera, który potrzebuje czegoś do ułatwienia zarządzania swoim dedykiem/vpsem z serwisem który nie mieścił się na shared hostingu a nie chce płacić za komercyjny panel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2007 a są jeszcze jakieś inne darmowe ? Albo takie płatne do 20 $ na rok ? ;] z tego co zauważyłem to tylko lxadmin tani jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2007 Oprócz Webmina i jego braci Virtualmina i Usermina możesz użyć np. jeszcze VHCS (dziurawy), ISPConfig, ZPanel i paru innych rozwiązań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach