zdrast 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2007 Witam, otóż szukam naprawdę małego VPS'a => Pamięć: 64mb-128mb ( więcej nie trzeba ) Pojemność: 1GB +system (czyli jak system zajmuje 200mb ( czysty ) to pojemność 1200MB ) Transfer: 10-20GB/mc ( itak pewnie będzie nie wykorzystany ) IP: 1 możliwość zwiększenia wszystkiego ;-) OS: debian Panel: nie potrzebny... człowiek uczy sie na błedach :-D Cena < jak_najniższa <= zwracałem się z tym do niektórych firm, ale aż tak małych vpsów nie sprzedają ;-( vps głównie do zabawy... w Polsce\!/ prosiłbym o jakieś propozycje/oferty pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2007 Może provps? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zdrast 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2007 trochę nie bardzo... jak najtańszy ? 49 zł /mc ? ;-) parametrów takich też nie potrzebuję ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2007 trochę nie bardzo... jak najtańszy ? 49 zł /mc ? ;-) Wątpię żebyś znalazł coś tańszego w Polsce... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zdrast 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2007 znalazłem coś tańszego =), ale tu chodzi o to, żeby nie tracić kasy... na co mam kupować VPS'a 5gb/150gb/512mb, jak wykorzystam z tego 500mb/1gb/64mb ? ;-s to raczej prośba do firm (dużych i małych) może ktoś oferuje "vps'y według ustawień klienta" ;-P pzdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2007 W Polsce zapomnij: 10 Euro http://www.hosteurope.de/produkt/VPS-Linux-M 10 Euro http://www.webperoni.de/index.php?menu=por...proddef=9100722 A tu masz VPSa na 3m za darmo (nie sprawdzałem): http://5mm.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dusker 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2007 moja oferta jest dopiero w przygotowaniu, natomiast moge zaproponowac mala przedsprzedaz oferty, ktora publicznie bedzie dostepna na poczatku wrzesnia. jesli nadal aktualne to oferuje taki vpsik: 1gb hdd 64mb ram burstable do 128mb 1 adres ip 1mbit full duplex - nie limitowane naturalnie nieodplatna nielimitowana ilosc rebootow i reinstalacji systemu dostepne distra: Debian, Fedora, CentOS, Gentoo, OpenSuSE, Ubuntu, Slackware cena 29,99pln pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2007 1mbit full duplex - nie limitowanecena 29,99pln Ale to chyba nie w Polsce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zdrast 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2007 dusker, jakieś informacje ? umowa ? na miesiąc ? bez umowy ? ;-> jak z płatnościami itp ? pm. pls =) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2007 49zł to dużo? za VPS-a w Polsce? no hola.. za naukę też trzeba płacić... a nikt VPS-a nie da za cenę konta w webd... heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2007 Jak do zabawy postaw sobie linuksa w domu i się baw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2007 A) Najtaniej i w Polsce? Do zabawy w Polsce? Żarty sobie robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dusker 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2007 dusker, jakieś informacje ? umowa ? na miesiąc ? bez umowy ? ;-> jak z płatnościami itp ? pm. pls =) odpowiem moze publicznie. nie ma sensu sporzadzac jako takiej umowy. z reszta rzadko ktory hostingodawca sporzadza umowe z klientem. cale przedsiewziecie rusza jak napisalem we wrzesniu, i bedzie dzialo jak standardowy hosting. w ofercie bedzie shared-hosting, resellery no i oraz flagowy produkt czyli budzetowe vpsy. mimo wszystko vpsy juz sa po fazie testow i mozna je zaczac teraz sprzedawac (w tej chwili 'cyzelujemy' strone). dlatego jakby ktos byl chetny to zapraszam. co do platnosci to przelew, lub ewentualnie jak ktos woli paypal. jakby ktos potrzebowal innych dodatkowych informacji zapraszam na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zdrast 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2007 49zł to dużo? za VPS-a w Polsce? no hola.. za naukę też trzeba płacić... a nikt VPS-a nie da za cenę konta w webd... heh "za naukę trzeba płacić" jeshu ;-s kto powiedział że cena ma być równa cenie konta w webd ? btw. 29.99 za m/c ... czyli jednak dostaniesz vps'a za tą cenę ... Jak do zabawy postaw sobie linuksa w domu i się baw smile.gif mam linucha =) A) Najtaniej i w Polsce?cool.gif Do zabawy w Polsce? Żarty sobie robisz? laugh.gif nie, nie robię sobie żartów, ale ty spam robisz =) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bum 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2007 Obbadaj tą oferte - http://www.unixstorm.org/index.php?option=...3&Itemid=41 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2007 BUm oni chyba nawet nie prowadzą działalności gospodarczej jak sie myle to mnie poprawcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gamsiu 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2007 29,99zł ? 100% za pośrednictwo http://www.vps4less.de/virtual.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zdrast 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2007 rozmawiałem z panem Michałem G. z Unixstorm lecz minimalna oferta to właśnie ten VPS za 39zł =) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2007 Przecież to nawet firma nie jest. Weź bezpośrednio w http://www.vps4less.de/virtual.php masz tam za 4 Euro, taniej już chyba nie znajdziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gamsiu 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2007 To już bardziej "Basic" za 6,99euro (3GB i 128MB/256MB ram) CentOS hostina po rozpakowaniu z obrazu zajmuje ponad 1,5GB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zdrast 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2007 cent0s jest fuu ;d btw. Ich spreche nicht deutsch " czy jakos tak " ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2007 Gamsiu: CentOS "minimal" czyli system+ssh to jakies 100 MB . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pleple 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2007 Weź bezpośrednio w http://www.vps4less.de/virtual.php masz tam za 4 Euro, taniej już chyba nie znajdziesz. A co to oznacza u nich to: Monthly Bandwidth: 2Mbit ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2007 Stawiam, że to, że masz 2 mbps łącza do dyspozycji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pleple 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2007 Stawiam, że to, że masz 2 mbps łącza do dyspozycji. Nom tak by wychodziło ale.. nielimitowana ilość przesłanych danych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach