krk 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2007 Witam mam pytanie czy da rade podpiąc domenę pod katalog w Cpanelu. np public_html ==> gry bo ja probowalem to da rade podpiąć tylko pod główny katalog. Prosze o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2007 Witam mam pytanie czy da rade podpiąc domenę pod katalog w Cpanelu.np public_html ==> gry bo ja probowalem to da rade podpiąć tylko pod główny katalog. Prosze o pomoc Nie ta opcja. Odparkuj a potem dodaj jako podczepioną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2007 Nie ta opcja. Odparkuj a potem dodaj jako podczepioną. Bardzo intuicyjne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2007 Bardzo intuicyjne. 2 różne opcje w dodatku opisane dokładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PeterSim 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2007 Podpinanie domeny pod katalog w cPanelu jest to różnie nazywane (zależnie od tłumaczenia): Domeny podpięte Domeny dodane Dodatkowe domeny Podpinanie itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach