Paul 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2007 Która z firm oferuje najatrakcyjniejszą cenę odnowienia domen pl i com ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sug83 14 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2007 Ja osobiście korzystam z Superhost'a, tanio i szybko. pl za 89 zł, com za 29 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2007 U nas przedłużenie .pl za 85 zł netto. Żadnych haczyków w regulaminach (brak konieczności przedłużania u nas domen zarejestrowanych w promocjach i brak opłat ukrytych związanych z tymi promocjami). http://www.vbiz.pl/domeny/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ramze5 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2007 Polecam cal.pl: rejestracja 32 zl odnowienie 67 zl Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2007 Na chwilę obecną wszystkie swoje domeny przeniosłem do cal.pl - mają niskie ceny już od dłuższego czasu. I to nie w żadnej promocji ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2007 dokładnie ja mam tam z 10 domen ... i muszę jeszcze kolejne 5 przenieść tam tylko jakieś problemy mają z tym panelem do zmieniania dns .. Bo mi muszą ręcznie zmieniać bo nie chce mi przekierować domeny na inny serwer. z tego panelu.. też macie takie problemy ? A ogólnie tnaio przedłużenie domeny .pl ... chyba najtaniej w Polsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Homzik 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2007 ja trzymam w rejestrator24.pl - ceny podobne do cal:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2007 tak tylko w cal.pl pierwszą .pl masz chyba za 42 zł brutto a w rejestrator24.pl masz normalnie ale mogę się mylić bo się nie czytywałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Homzik 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2007 tak, ale temat dotyczy odnowien:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2007 no tak prawda ale zawsze parę piwek w kieszeni więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to_ti 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2007 a czy przeniesienie domen jest konieczne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2007 Nie - możesz być w tej firmie w której obecnie masz już zaparkowaną domenę wszystko zależy tylko ile jesteś w stanie zapłacić za odnowienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2007 80zł Brutto jest w OVH - najtaniej i w dodatku serwer wirtualny za darmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to_ti 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2007 To faktycznie dobra cena, wszędzie jest raczej drożej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżo 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2007 W Onecie odnowienie domeny .pl kosztuje 79 zł brutto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to_ti 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2007 w ich ofercie? Muszę to znaleźć i zobaczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gligamesh 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2007 http://domeny.onet.pl/koncowki.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2007 Gligamesh, podales link do rejestracji i to do cen netto... http://domeny.onet.pl/1212314,opis.html jak byk 79 brutto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to_ti 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2007 żaden problem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shqvarny 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2007 większość topiców w tym temacie jest niemalże identyczna - "którego rejestrora polecicie? który ma najtańsze domeny?" itp każdy pisze prawie wyłącznie o firmach, w których sam ma domeny, ew. pojawia się ktoś reklamujący własną firmę. poza tym Paul - gdybyś wykazał się własną inicjatywą, to mógłbyś sam sprawdzić ceny odnowień. tu nie jest potrzebna żadna specjalistyczna wiedza, wystarczy trochę czasu, dostęp do netu i co najwyżej google Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2007 Google nie wyłapie wszystkiego, własna wiedza także nie jest wystarczająca, bo może pominięta została jakaś firma, która ma jeszcze taniej odnowienie. Fakt, faktem, że tematów tego pokroju na forum jest już kilka... . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2007 a propo Cal.pln apisałem do nich maial via ich formularz kontaktowy i do tej pory nie otrzymałem odpowiedzi coś tu nie gra :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to_ti 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2007 Każdy poleca co może a ja akurat byłem przed odnowieniem domen i odnowiłem przez NetArt czyli nazwa.pl, poza tym oferty są zbliżone do siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BartłomiejJ 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2007 Witam, 69 zł za odnowienie .pl - dużo? mało? Zapraszam na http://2be.pl/promocje Miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2007 Nie widzę u Was nigdzie wzmianki na tej stronie czy to ceny brutto czy netto? A czy to dużo? http://www.ovh.pl/produkty/domeny.xml 66zł bez promocji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach