Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2007 WItam, czy zna ktoś pośrednika hosteurope, albo czy ktoś chciałby być moim pośrednikiem. Interesuje mnie umowa miesięczna na tego vps-a http://www.hosteurope.de/produkt/VPS-Linux-XXL Pozdrawiam, swoje oferty prosze przesylac na pw Kozak Kamil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2007 WItam, czy zna ktoś pośrednika hosteurope www.ehost.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2007 ??? http://www.ehost.pl/vps.php Dziwne. Ceny mają niższe niż w he ale nie podoba mi się: Liczba własnych domen: 30 Czyli, że tylko można wziąć na Plesku? (Tak mi się kojarzy bo podstawowa licencja Pleska jest na 30 domen) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2007 HE daje PLESK'a w licencji na max. 30 domen. A co do cen to przeciez jest drożej i to dużo drożej. Ja za XL płace 80 zł, a nie 199 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2007 WItam, czy zna ktoś pośrednika hosteurope, albo czy ktoś chciałby być moim pośrednikiem. Interesuje mnie umowa miesięczna na tego vps-ahttp://www.hosteurope.de/produkt/VPS-Linux-XXL Pozdrawiam, swoje oferty prosze przesylac na pw Kozak Kamil przecież tam jest umowa miesięczna.... tylko instalacja kosztuje wtedy 20 euro.... Ale na pewnio taniej wyjdzie niz w ehost.pl..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2007 Hehe Ja patrzyłem na ehost na aktywację a nie opłatę miesięczną Funkcje Serwera VPS XXLAktywacja jednorazowo: 99 zł z VAT To wszystko za jedyne 249 zł z VAT miesięcznie! Paranoja :/ Nie dość, że dają TYLKO Pleska na 30 domen, brak systemu do wyboru to jeszcze mają przebitkę 30 Euro vs. 249zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2007 No tak w he jest umowa miesieczna ale ja potrzebuje pośrednika aby móc płacic przelewami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2007 a ekarta lub kredytowka nie mozesz? ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2007 CO prawda mam kredytówke ale prawie w ogole nie chce jej używać ;)więc odpada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2007 Kredytówką łatwiej. Ja mam vise przedpłaconą w ING. Co miesiąc przelewam na nią 80zł, a HE sobie pobiera. Za serwer XL wyszło ostatnio dokładnie 78,50zł. Możecie porównać ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pluton 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2007 Jak wygląda rezygnacja z umowy 1-miesięcznej w hosteurope.de? Czy potrzebne jest jakieś pismo np. 7dni przed końcem m-ca? Czy wystarczy nie opłacić usługi na kolejny miesiąc? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2007 Rezygnuje się poprzez KIS -ich panel klienta. Wybierasz produkt i masz link do złożenia rezygnacji. EDIT: pamiętaj, że rezygnację w HE składa się 4 tyg. przed końcem (czyli odpinają za min. 4 tyg) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guci0 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2007 Witam, @MiSi3kK - i jak Ci sie sprawuje ten VPS w HE? Będe wdzieczny za informacje Pozdrawiam Paweł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2007 Sprawuje się bardzo dobrze. Największy minus to stary SUSE i PLESK, ale jako, że innych paneli nie oferują to nie ma w czym wybierać. Możesz ew. kupić osobno jakiś panel,lub zainstalować coś darmowego. Po 1,5 roku użytkowania mogę powiedzieć, że serwer jest naprawdę dobry. Tylko nie bierz SUSE bo to jest tragedia.. teraz nawet nie mogę nowego mysql'a zainstalować. Niby jest ten cały ich cudowny YAST, ale apt-get jest dużo dużo lepszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach