Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2007 Witam, Który system polecacie i dlaczego? Systemy prowizji są jednakowe więc coś innego musi zawarzyć o wyborze a monetą nie chcę rzucać http://www.allpay.eu/index.php?show=13&m=1 http://www.platnosci.pl/?module=PageHTML&a...p;pageid=cennik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2007 Jestem za platnosci.pl Na stronie allpay jakoś nie mogę doszukać się informacji na temat payback.pl (w platnosci jest). Testowałem platnosci.pl i przyczepić się nie miałem okazji do niczego Sam po wakacjach będę integrował platnosci w swojej Firmie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2007 Za płatności przemawia również darmowy system powiadamiania via sms (chyba że nie doczytałem i jest płatny). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2007 I właśnie... platnosci.pl fakturki przysyłają pocztą polską nawet na kwoty groszowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2007 ja bym brał platnosci.pl ostatnio z resztą czytałem dość ciekawy artykulik: www.mediarun.pl/press/id/22652 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2007 A ja korzystam z allpay i nie narzekam. I tez maja darmowy system powiadomien SMS :-). Mysle, ze oba serwisy sa fajne. Ostatnio mnie denerwuje, ze strona transakcyjna Allpaya zaczyna wyglada jak choinka (wprowadzili jakis swoj program punktowy). Allpay ma za to ciekawa rzecz w postaci dostepnosci sieci punktow VIA Moje Rachunki (sa klienci, ktorzy chca placic na poczcie, a to jak wiadomo trwa dluuugo, przez VIA maja szybciej i wygodniej i taniej). Integrowalem tez Platnosci.pl i tez mi sie podoba. W zasadzie oba sa fajne i w zasadzie oferuja to samo. Z Allpaya jestem zadowolony, ale mozliwe, ze gdybym teraz wybieral drugi raz, wybralbym Platnosci.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2007 No i wybór padł na platnosci.pl . Szybka aktywacja konta. Zainteresowanie klientem (konsultant przedzwonił 20 minut po założeniu konta). Jak na razie świetnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gskaruz 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2007 W Allpay czeka się ok. 2 tygodnie na przelanie środków zgromadzonych u siebie na koncie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2007 W Platnosci.pl jest też taki magiczny termin "bezpieczne transakcje", szybkich bez faxowania nie da się uruchomić :/ Ma ktoś te bezpieczne? O ile to opóźnia przelewy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 Z tego co widzę platnosci.pl reklamują się: "CODZIENNE WYPŁATY BEZPŁATNIE" - czy ktoś może się wypowiedzieć? Ile się czeka na wypłatę.. Obecnie oferta Allpay, ze względu na na prowizję 2,8%, przy małych płatnościach jednorazowych rzędu kilkunastu, kilkudziesięciu złotych, jest korzystaniejsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 Z oczekiwaniem na wypłatę w płatnościach nie ma problemu, około 2 dni, w AllPay z kolei pod tym względem tragedia.. do 2 tygodni oczekiwania, osobiście korzystałem dwa lata z AllPay, teraz od 3 miesięcy mam Płatności i jestem znacznie bardziej zadowolony. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 sonin masz bezpieczne transakcje czy szybkie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 O ile pamięć mnie nie myli to szybkie, aczkolwiek jak wiesz przypadkiem gdzie takową informację mogę odnaleźć w tym 'mało rozbudowanym' panelu, to potwierdzę na 100%. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 a aktywowałeś je faxem? domyślnie są bezpieczne i trzeba się zrzec gwarancji przez fax Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 Faxem na pewno nie, pamiętam, że mailem przesyłałem scany wpisu do ewidencji handlowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 No to chyba nie masz szybkich, bo one obciążają Ciebie za wpłaty kradzionymi kartami i wymagają przefaksowania im potwierdzenia, iż zrzekasz się ubezpieczenia transakcji. Skanów wpisu ja już nie musiałem wysyłać. Wszystko załatwiłem / potwierdziłem na telefon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 Tak, teraz mi przypomniałeś, rozmawiałem właśnie przy wyborze opcji z kimś od siebie z firmy, i tą z kradzionymi kartami odrzuciliśmy. Reasumując - korzystam z bezpiecznych transakcji . Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 Wyjaśnione To świetnie, bo obawiałem się że te bezpłatne transakcje będą powodowały poślizgi przy wypłatach a jak mówisz i tak jest to szybko i sprawnie P.S. Ale ten ich panel woła o pomstę do nieba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach