Harry 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2007 Witam. Gdzie najlepiej jest kupić domene .info? Zastanawiałem sie nad ovh.pl, ale nie wiem czy warto. Jakie firmy polecacie? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2007 ale musi być w Polsce? bo ja biorę com/net/orgi/info w maddogdomains.com.. taniocha, ale z USA (trza mieć kartę na przelewy heh) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2007 Również polecam maddogdomains.com Szybko i tanio. Paypalem też można płacić. .info kosztuje tam 2$ za pierwszy rok a za drugi i kolejne 9$. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PeterSim 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2007 Jeśli szukasz rejestracji na dłużej niż rok bierz ovh.pl rejestracja i transfer kosztuje niecałe 15zł brutto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2007 Z Polskich to tylko ovh ma takie ceny + autorski panel itp ;< Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nib 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2007 W ovh jest promocja Jezeli jeszcze nie korzystales z oferty "Domena info za darmo + konto 1000gp" to mozesz sobie wziasc( jest totalnie za free przez 1 rok). Jezeli juz skorzytales z oferty to trzeba juz zaplacic 5zl brutto z groszami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2007 że się tak zapytam, gdzie na ovh jest ta promocja i jej regulamin, bo jakoś nie mogę znaleźć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gamsiu 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2007 W ovh jest promocja Jezeli jeszcze nie korzystales z oferty "Domena info za darmo + konto 1000gp" to mozesz sobie wziasc( jest totalnie za free przez 1 rok). Jezeli juz skorzytales z oferty to trzeba juz zaplacic 5zl brutto z groszami Tak było chyba rok temu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach