koton 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2007 witam, szukam kogos kto zajmie sie pozycjonowaniem strony (przynajmniej pare set/tysiecy nowych linkow, oczywiscie najlepiej na stornach z wysokimi PR'ami ) na dosc trudna (ale nie niemozliwa) fraze. zainteresowanych prosze o kontakt na PM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koton 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2007 ponawiam swoja oferte, poniewaz zlozone propozycje okazaly sie malo powazne. za doprowadzenie do top3 na zadana fraze jestem gotow sowicie wynagrodzic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2007 Jak chcesz linki to kup na allego, jest sporo ofert z PR4, PR5 czy nawet PR6. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 A jaka to faza że za 3 miejsce oferujesz tak wiele. "sex" ? Kupowanie linków na allegro to strata pieniędzy. Daje czasową poprawę. Większość stron jest nisko w googlu bo są tragicznie napisane pod kątem webmasterkim oraz nawigacyjnym i tyle. 70% sukcesu to dobra strona, 20% to dobry adres a 10% to optymalizacja plus pozycjonowanie. Mam stronę na top1 i niewiele z nią musiałem robić poza cierpliwością i poprawą jaj konstrukcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 dlatego opłaca sie dodawać do ML i precelków ostatnio zakupiłem taki skrypt i zaje** chodzi... On tylko rejestruje, loguje i wyszukuje .. a wpisy są ręczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 jarek dawaj : P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 co dawaj link ? ;] macie: http://allegro.pl/item226903519_pozycjonuj...s_pro_fvat.html po promocji ^^ normalnie chodzi po 200zl... ;] jak ktoś kupi (i jak może ) napisać że od jarek0_16 z polecenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 Czy ja wiem, to ja już wolę http://www.dodawarka.info/ http://www.dodawarka.info/lier.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2007 hmm... tutaj masz nieograniczoną ilość domen do wypozycjonowania i nie widzę cennika... ;/ jak ja mam np 15 domen to mi się nie opłaca a kataloger na prawdę fajny więc polecam i myślę że nikt się nie zawiedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lapi 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2007 A jaka to faza że za 3 miejsce oferujesz tak wiele. "sex" ? Pytanie tylko ile to to jest "tak wiele" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koton 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2007 Witam, Ponawiam juz po raz trzeci swoja oferte. Jak dotychczas, poprzednim wspolpracownikom nie powidodlo sie do konca wypelnienie zlecenia. Dlateo tez wszystkich zainteresowanych zapraszam na PM'y. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach