azekami 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2007 Witam! Szukam bardzo dobrego VPS: - interesują mnie płatności poprzez PAYPal 1. Transfer - 500GB/m-sc 2. Pojemność 10-20GB 3. RAM: 256MB-512MB 4. Dostęp do shella (root) 5. Panel Plesk lub inny w wersji Polskiej 6. Bezpłatna zmiana systemu 7. Płatności poprzez PAYPAL lub inny system (raczej koniecznie!) Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2007 hosteurope.de sprawdzone vps BOSS ci poleci bo kożysta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adammik 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2007 http://xxl-web.com/vpshosting/vpowerserver/index.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
azekami 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2007 Myślę właśnie nad hosteurope.de jednakże jak opłacać jeżeli nie mam karty kredytowej z możliwością płatności internetowych? Może mogę się do kogoś zgłosić kto ma takową możliwość i przelewał by co miesiąc daną kwotę, a ja mu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2007 napisz do mnie Mogę ci przelewy robić :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2007 ...albo założyć konto w mbanku.. eKarta to 25zł rocznie.. i to jest koniec kosztów polecam takie rozwiązanie, sam tak robię (z domenami z USA).. heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2007 hosteurope.de sprawdzone vps BOSS ci poleci bo kożysta No ja już nie bo mojego wziął znajomy Ale jak najbardziej poleca. Trzeba tylko przełamać się z językiem de i jest z górki. Wg mnie nie ma konkurencji zarówno jakościowej jak i cenowej. XXL ma tylko jedną zaletę, że helpdesk jest pl ale zarówno cena jak i parametry znacznie odstają od he. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2007 Wg mnie nie ma konkurencji zarówno jakościowej jak i cenowej. XXL ma tylko jedną zaletę, że helpdesk jest pl ale zarówno cena jak i parametry znacznie odstają od he. hm... pl ??? To jak wezmę XL to nie rozmawiają ze mną po polsku ?? A jak wezmę XXL to już naglę nauczyli się pisać i mówić po polsku ? hm... ? Dobrze zrozumiałem ?? A co po ang nie odpisują ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
azekami 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2007 Jarku proszę zgłoś się do mnie na GG: 708170 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2007 hm... pl ??? To jak wezmę XL to nie rozmawiają ze mną po polsku ?? A jak wezmę XXL to już naglę nauczyli się pisać i mówić po polsku ? hm... ? Dobrze zrozumiałem ?? A co po ang nie odpisują ?? Miałem na myśli wspomnianą wyżej ofertę xxl-web.com a nie pakiet xxl w he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
azekami 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2007 Jarek: zgłoś się proszę na GG: 708170 lub mail: daniel@theclubbers.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach