sosnix 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2007 Dzieki wielki za ta oferte! https://www.serverbasar.de/bestellen_optionen.html Poprostu super! za 24euro! i w dodatku 80gb dysk 1gb ramu mam nadzieje ze tam nic sie nie placi za jakis setup badz aktywacje tylko od raz 24euro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2007 Dodam tylko, iż serwerownia sprawdzona, na dobrych łączach więc będzie Ci serwer dobrze służył Co do opłat dodatkowych to nie wiem, spytaj się patryka bo ma pod opieką kilkanaście maszyn u nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bart Wilde 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2007 Boss, wiesz moze na jakich laczach stoja dedyki w HE?? Bo powiedzmy, ze jest tam transfer 10 tera, ciezko taki ruch wygenerowac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2007 Czyli w hosteurope na 100% będę mógł płacić ekartą z mBanku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2007 Boss, wiesz moze na jakich laczach stoja dedyki w HE?? Bo powiedzmy, ze jest tam transfer 10 tera, ciezko taki ruch wygenerowac... Hmm na jakich nie pamiętam. Jest to gdzieś na stronie. Zapamiętałem tylko, że na takich że pół ruchu Europy możnaby przez nich przepuścić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2007 Hmm na jakich nie pamiętam. Jest to gdzieś na stronie. Zapamiętałem tylko, że na takich że pół ruchu Europy możnaby przez nich przepuścić Na ich stronie jest jedynie napisane z lacz jakich operatorow korzystaja (TeliaSonera, KPN Telecom, Deutshe Telekom, Pipex). Oprocz tego sa jeszcze wpieci do DE-CIX'a ...ale jest takze napisane, ze ich 'RING' zrealizowany jest w technologi 10GE czyli albo znowu dostajesz inne (pewnie nowsze) informacje na maila albo (co jest pewne ) nie posiadaja oni przepustowosci, ktora pozwolilaby na przepuszczenie polowy Europejskiego ruchu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2007 Może i tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bart Wilde 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2007 Ja kiedys na stronie doczytalem sie ze maja podlaczone szafy do 1 i 2 gigowych lacz... Ale to bylo juz jakis czas temu... Pol Europy Boss nie puscisz, predzej cwierc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach