zrio 6 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2007 To mnie 'lekko' zaskoczyło: http://www.allegro.pl/item222744193_compaq...od_serwer_.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2007 hahahahh ..... dobre.... ;] Ciekawe co mu się stało ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2007 ła mój Compaq obcieli go ekran osobno sprzedaje Ale polecam compaq'i Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Godzio 12 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2007 No nie ... hahahahahahahahhaahhaahaha Chcesz miec serwer? Kup laptoba i urwij matryce O-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2007 Wygląda jak by ktoś przy WinBlueScreen wywalił tą maszynę przez okno z 4 piętra... Ale przynajmniej już wiemy na czym działa host4ever... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2007 0wN3d? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Litr 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2007 To mnie 'lekko' zaskoczyło:http://www.allegro.pl/item222744193_compaq...od_serwer_.html Sprzedajacy uzyl skrotu myslowego okreslajac ten niekompletny laptop to wykorzystania jako serwer. Po prostu chodzi mu o to, ze mozna go wykorzystac jako router i nie widze nic w tym zaskakujacego. Takie rozwiazania pracuja w wielu sieciach lokalnych. Sam nawet kiedys myslalem nad takim rozwiazaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2007 na pierwszy rzut oka jaja.. wygląda tak, jak by wyglądał laptop, gdybym na nim grał w Fifę : ) hehe.. ale rzeczywiście.. to może być użyteczne.. ale za 200zł? ee.. raczej chyba za 20... heh.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2007 Czy dobrze wyczytałem że ten kawałek laptopa, z przeznaczeniem sieciowo/serwerowym nie ma nawet karty sieciowej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bum 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2007 Czy dobrze wyczytałem że ten kawałek laptopa, z przeznaczeniem sieciowo/serwerowym nie ma nawet karty sieciowej ? ma w zestawie: - Kartę sieciową na PCMCIA firmy 3Com (dla DELL'a) 100 mb/s - Kartę sieciową na USB 10/100 mb/s b/s, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Litr 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2007 ma w zestawie: - Kartę sieciową na PCMCIA firmy 3Com (dla DELL'a) 100 mb/s - Kartę sieciową na USB 10/100 mb/s b/s, Dwie karty sa, wiec na pierwszy rzut oka jest ok, ale ja bym tego i tak nie kupil - moga byc problemy ze starami do tej sieciowki na usb. Chyba, ze ktos bedzie neo na usb dzielil, wiec jedna karta sieciowa mu w zupelnosci wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2007 No fakt, sorry - to mnie trochę zmyliło : - brak oryginalnej karty sieciowej (zdj. nr 19), choć gniazdo RJ45 jest wbudowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach