moron 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2007 witam szukam hostingu pod galerie (najprawdopodobniej Coppermine - tak wiem co myslicie o tym skrypcie ale on jest najwygodniejszy...) fotek (i moze kilka filmikow ale one raczej beda na youtubie) z duzego zlotu ktory ma sie odbyc na dniach wymagania to z 5GB miesiecznie przez jakies 2 miechy potem ten 1GB powinien starczyc aczkolwiek przydalaby sie opcja dokupienia transferu jak bym sie pomylil w obliczeniach uptime'a nie wymagam 100% ani 99.999% wystarczy zeby nie bylo jakis dlzszych przerw w ciagu dnia (no i godzin szczytu) cena oczywiscie w miare rozsadna bo stowazyszenie biedne i pewnie bede musial dac kase z wlasnej kieszeni :/ prosze o oferty w temacie a nie na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2007 szukam hostingu pod galerie (najprawdopodobniej Coppermine - tak wiem co myslicie o tym skrypcie ale on jest najwygodniejszy...) fotek (i moze kilka filmikow ale one raczej beda na youtubie) z duzego zlotu ktory ma sie odbyc na dniach Zachęcam do skorzystania z naszej aktualnej promocji (szczegóły w mojej sygnaturce -- 1 GB powierzchni i 20 GB transferu miesięcznego za jedyne 59 zł + VAT rocznie) lub z jednego z serwerów wirtualnych Home. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2007 Nie wiem jaka kwotę chcesz wydać ale zaproponuje Starter za 105zł / rok. 600mb/11gb. Coppermine automatycznie instalowany z dostępem do ImageMagick. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach