Paul 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2007 Mam taki mały "problem" otóż mam obecnie domene w ev1servers.net i chciał bym przenieść ją do polski tylko gdzie ?? W 60% ważna jest dla mnie cena natomiast w 40% jakość tj. aby zmiana dnsów czy whois nie była niewiadomo jak długa .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2007 polecam domenytanio.pl lub nazwa.pl szybko, bez problemów.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paul 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2007 domenytanio.pl - trochę drogo za transfer domeny com życzą sobie prawie 50 zł. brutto nastomiast nazwa.pl - 50 zł. netto ... Trochę za wysokie ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2007 Transfer domen globalnych zawsze jest płaty i większości PL firm to właśnie 50zł netto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2007 no własnie.. heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PeterSim 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2007 ovh.pl ma bardzo dobre ceny domen globalnych. Rejestracja/odnowienie/transfer 19,99zł netto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2007 cal.pl też i problemów u nich z domenami nie ma tylko hosting nie polecam tam ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacekp 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2007 ovh.pl ma bardzo dobre ceny domen globalnych Ja również polecam OVH. Mają trochę nieintuicyjny panel, ale poza tym jestem w 100% zadowolony z ich usług. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach