domena24.info 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2007 Jestem zaskoczony Od 8:30 nie widać mojej strony w pewnej firmie xon.pl sprawdzałem na kilku komputerach i na żadnym nie wyswietla . Sprawdzałemteż inne strony z rozszerzeniem .xon.pl i .foxnet.pl i nie działają.W sumie z foxnet.pl korzystałem 2 lata bez problemu a tu taki przestój (( Jeżeli macie tam strony lub Wasi Klienci sprawdźcie i napiszcieOk. już wszystko w porządku ... jednak nie kłamali jak mówili że dbają o klientówPozdrawiam całąekipę techniczną tej firmy - NAPRAWDĘ SUPER !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2007 z teco co pamiętam to foxnet sprzedawali konta na allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2007 Jestem zaskoczony Od 8:30 nie widać mojej strony korzystałem 2 lata bez problemu a tu taki przestój (( Jest 10:25.... Nie przesadzajmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szirok 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2007 Jest 10:25.... Nie przesadzajmy. dokladnie raz na pare lat taka awaria to nie awaria. Mi sie zdarzylo juz pare razy w ciagu kilku lat, ze nie mialem dostepu do mojego konta papierow wartosciowych, wiec mysle, ze Twoja strata z tytulu niedzialajacej stronki, a strata z tytulu niemozliwosci grania na akcjach przez klientow danego banku to nic, a mimo, ze tak ogromna roznica w kwotach to i tak bankom nawet zdarzaja sie pady. Chcialbys, zeby hosting za grosze mial super jakosc, jak nawet banki wydajace mln pln na klastry nie sa w stanie jej zapewnic? Nie zartuj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2007 Już widzę że obie strony dostawców (i xon i foxnet dzialaja). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k-weeb 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2008 Ostatnio w Xon.pl często zdażają się awarie: 03 marca -> ponad ok. 34 min. ; 06 marca -> ponad 5 godzin ; no i dzisiaj od 18.20 nawet nie można się zalogować na konto. Czyżby się Xon.pl psuł ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neon103 0 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2008 Mi cały dzień wszystko dobrze działa, jestem tam od 2 lat i nie narzekam na foxnet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k-weeb 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2009 Ostatnio w Xon.pl często zdażają się awarie: 03 marca -> ponad ok. 34 min. ; 06 marca -> ponad 5 godzin ; no i dzisiaj od 18.20 nawet nie można się zalogować na konto. Czyżby się Xon.pl psuł ? To była tylko jakaś przypadkowa awaria. . Od tamtego czasu wszystko ok. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach