set80 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2007 Witam, Mam radiowke w ktorej admin chyba cos poblokowal (nie chce sie przyznac) i klienty Torrenta maja problem z laczeniem z trackerami. Jednak kiedy ustawie w utorrencie polaczenie przez proxy wszystko smiga idealnie. Wiadomo jak jest z darmowymi proxy, raz dzialaja, raz nie a transfer czesto bywa kiepsciutki. Poszukuje platnego proxy ktory zapewni mi przyzwoity transfer p2p (100-150 kB/s). Moze ktos zna firme oferujaca platne proxy? A moze ktos ma firme hostingowa i moze zaoferowac cos takiego? Pozdrawiam, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2007 Ja korzystam czasami z proxy.dialog.net.pl:8080 ale nie sądzę żeby dało się skorzystać z poza sieci Dialogu. Myślałem że radiówki już umarły? Ale widzę, że nie a admini dalej stosują te same sztuczki :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2007 hm... ja właśnie przeniosłem się z radiówki do dialogu ;p hm.. u mnie admin nic nie blokował... mieliśmy tylko po prostu inne porty na p2p Cena była mała o prędkości były dobre :> tylko ten ping .... i częste gubienie sygnału... ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2007 https://www.steganos.com/uk/products/home-o...m-vpn/overview/ i mieli jeszcze coś od proxy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2007 Steganos to projekt do anonimowości. Proponuje użyć Google w celu poszukiwania proxy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2007 Ale steganos ma jakąś usługę proxy, gdzieś o tym czytałem kupujesz pakiety gb i wszystko leci przez ich proxy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
set80 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2007 Cos tam w google mozna znalezc. Glownie serwery z zagranicy. Mialem jednak nadzieje ze ktos moze zna jakis dobry, polsi serwer. A przynajmniej administrowany przez ludzi z naszego kraju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoofeR 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2007 Spróbuj tego: w3cache1.icm.edu.pl:8080 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach