regdos 1848 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2012 @Square Host Ale tak to właśnie działa, wychodzi aktualizacja WHMCsa więc trzeba usiąść i zrobić aktualizację tłumaczenia nie ma innej możliwości, tak mam z tłumaczeniem DA choć pewnie rzadziej wychodzą aktualizacje ale na start trzeba usiąść i poświęcić więcej czasu. A po co kontakt z WHMCem przecież plik językowy jest w jednym pliku i po prostu się tłumaczy, no chyba, że ta współpraca miała by tak wyglądać, że WHMC płaci tłumaczowi za tłumaczenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2012 @Square Host no chyba, że ta współpraca miała by tak wyglądać, że WHMC płaci tłumaczowi za tłumaczenie. Oto mi właśnie chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciej Tubek 0 Zgłoś post Napisano Luty 29, 2012 Spolszczenie do WHMCS 5.0.3 W razie znalezienia jakiegoś błędu bądź sugesti piszcie. polish.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław Kaczmarski 8 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2012 Witam serdecznie userów Czy można prosić o polskiego langda do WHMCS v 5.0.3? Z góry dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2012 (edytowany) Czy można prosić o polskiego langda do WHMCS v 5.0.3? Z góry dziękuję szczyt lenistwa! Edit: looknij jeden post wyzej niż Twoj, Ed Edytowano Marzec 16, 2012 przez ednet (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław Kaczmarski 8 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2012 ednet - to tłumaczenie jest niekompletne... Jakby było ok nie prosiłbym... Brakuje podstawowych zakładek. Ponadto wersja en ma 2616 linijek, natomiast ta TYLKO 1295 i jeszcze niepoprawnie zakończona (brak ?>) żadna z w/w wersji nie jest kompletna, wiec nie mów, że jestem leniwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cybuch 13 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2012 (edytowany) Ja bym radził być cierpliwym - niecały tydzień temu wykonałem tłumaczenie panelu klienta dla WHMCS, jako że strefę admina mają już przetłumaczoną, ale kontakt się z nimi urwał - mam nadzieję, że do przyszłego tygodnia się ze mną skontaktują, to będzie dodana polska wersja na ich stronie. Edytowano Marzec 17, 2012 przez cybuch (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław Kaczmarski 8 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2012 Mnie właśnie chodzi o strefę admina. Klienta mam nawet z tego tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2012 i jeszcze niepoprawnie zakończona (brak ?>) To napisz do developerów np. wordpressa, że większość plików php mają błędne, bo nie mają ?>. W php nie jest wymagane kończenie pliku ?>, wystarczy otwierające <?php. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cybuch 13 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2012 Mnie właśnie chodzi o strefę admina. Klienta mam nawet z tego tematu. Oni udostępnią zapewne całość, jeśli nie to potem wkleję tutaj tłumaczenie cp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław Kaczmarski 8 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2012 cybuch będę wdzięczny za langa do admina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Virus™ 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2012 Siema, szukam pełnego spolszczenia whmcs (panel admina i klienta) i modułu polskich faktur. Z góry dzięki ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robac 0 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2012 Czy posiada ktoś może spolszczenie do wersji 5.0.3? Byłbym za takowe bardzo wdzęczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Matyjasiak 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2012 Spolszczenie do WHMCS 5.0.3 W razie znalezienia jakiegoś błędu bądź sugesti piszcie. Witam! Mam problem z kodowaniem w tłumaczeniu, tj. na stronie jest dobrze ale w faktórach i w mailach już nie w panelu mam ustawione kodowanie utf-8 chciałbym się dowiedzieć czy to błąd w mojej konfiguracji czy też to kwestia kodowania pliku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2012 Zapisuj pliki w formacie UTF-8 without BOM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michoo_05 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2012 (edytowany) Czy mógłby ktoś udostępnić pełne spolszczenie do wersji 5.0.3? (admin + front) Z góry dziękuję i z pewnością zaplusuje takiego użytkownika :-) Edytowano Maj 16, 2012 przez michoo_05 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cybuch 13 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2012 (edytowany) Tłumaczenie strefy klienta mojego autorstwa. Prosiłbym informować o błędach polish.php Edytowano Czerwiec 13, 2012 przez cybuch (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cybuch 13 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2012 Podbiju, jeśli ktoś ściągnął to czy mógłby się wypowiedzieć nt jakości tłumaczenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cybuch 13 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2012 (edytowany) Tym razem plik ze zamkniętym znacznikiem php ; ) polish.php Edytowano Lipiec 10, 2012 przez cybuch (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2012 Postaraj się testować to to wrzucasz ponieważ teraz każdy kto wrzuci to tłumaczenie dostanie Parse error. Masz cała masę " (cudzysłowów), które występują w liniach tłumaczonych zamkniętych też " (cudzysłowami). Powinny być \" (backslash i cudzysłów). Słówko button trochę nie pasuje, lepiej użyć przycisk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cybuch 13 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2012 @up Niestety nie mam licencji whmcsa, więc nie mam pod czym testować ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2012 @up Niestety nie mam licencji whmcsa, więc nie mam pod czym testować ;/ To chociaż odpalaj to na jakimś serwerze jako zwykły plik php żeby chociaż nie wywalało parse errorów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław Kaczmarski 8 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2012 (edytowany) A ma ktoś może tłumaczenie templarki emaili do 5.0.3? Edytowano Lipiec 12, 2012 przez Przemysław Kaczmarski (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Keaman 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2012 Poprawione tłumaczenie cybucha, poprawka polegała na usunięciu błędów tak aby lang chodził poprawnie w whmcs-ie, natomiast samo tłumaczenie pozostawione bez zmian. polish.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dinek 19 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2012 Dziekuje. Dino Strzeminski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach