jarcow 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2007 Ciekawe strony - moderowany katalog stron internetowych. Zapraszam wszystkich do dodawania wpisów własnych witryn. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bart Wilde 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2007 Troche ta domenka to nieciekawa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarcow 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2007 Troche ta domenka to nieciekawa... No tak, ale prawie za free. Dałem na niego przekierowania 301 z 6 starych śmietnisk katalogowych, które zresztą wszystkie były skatalogowane. Tak więc w przyszłości będzie on posiadał jakąć moc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2007 Jeszcze chwilę i regulamin sie zmieni tak aby był zakaz linkowania do stron z zakresu pozycjonowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2007 Jeszcze chwilę i regulamin sie zmieni tak aby był zakaz linkowania do stron z zakresu pozycjonowania. Zalecane Jeśli ktoś chce dodać swoją stronę do katalogów to idzie do np. katalogiseo.info a nie na WHT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2007 Zwłaszcza, że forum jest mocno linkowane i taki link na pewno przyniesie efekty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2007 coś tam jest w ogóle działającego? jak dla mnie to prawie instalka jakiegoś skryptu... bezużyteczne.. heh.. w dodatku z grafiką-parodią.. a domena to żart chyba jakiś... a raczej podpoddomena.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarcow 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2007 coś tam jest w ogóle działającego? Z czym jest problem? Jeśli coś nie działa, proszę o informacje, zaraz na to zobaczę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2007 jak dla mnie, to tam contentu nie ma w ogóle.. albo może miałem fuksa.. hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2007 jarcow tu nie PiO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarcow 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2007 Wiem Już będę tylko o hostingu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2007 A czy linki w podpisach, kierujące do katalogów też będą zakazane ? Chyba że tak jak dawniej nie są one widoczne dla szanownego google Pytam czysto teoretycznie bo bez żadnego bólu mogę usunąć swój link hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2007 Stopki nie są widoczne dla robotów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2007 No to tak jak myślałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach