qbek 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2007 witam, poszukuje konta o parametrach w granicach 1-2gb/20gb dodatkowo minimum 5 baz mysql i jakaś większa liczba subdomen php w wersji 4 i/lub 5 z działającym mod_rewrite plus coś do grafiki, najchętniej GD Ruby On Rails i Python byłyby niekoniecznym jednak mile widzianym plusem nie zależy mi szaleńczo aby support odpowiadał w ciągu 10 minut w niedziele wieczorem jednak miło by było gdyby nie olewali wiadomości i rzeczywiście rozwiązywali problemy (najbardziej nie lubię "dobrych" ISP którzy traktują mniejszych klientów jak coś co sie przyczepiło do podeszwy) z ciekawych ofert widziałem narazie insane.pl (plan home plus) i prohost.pl (plan starter/medium) - na podstawie tych ofert można wywnioskować że nie interesują mnie krzaki jednak wolałbym aby konto nie kosztowało fortuny a Wy, drodzy forumowicze, co polecacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2007 z ciekawych ofert widziałem narazie insane.pl (plan home plus) i prohost.pl (plan starter/medium) - na podstawie tych ofert można wywnioskować że nie interesują mnie krzaki jednak wolałbym aby konto nie kosztowało fortunya Wy, drodzy forumowicze, co polecacie? Jeśli chodzi o naszą ofertę, to zapraszam do skorzystania z aktualnej promocji (szczegóły w mojej sygnaturce). Taki serwer wirtualny jest znacznie bardziej atrakcyjny niż Home Plus, a kosztuje tyle samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2007 I ta i ta firma jest dobra ja bym wzioł insane.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qbek 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2007 Jeśli chodzi o naszą ofertę, to zapraszam do skorzystania z aktualnej promocji [...] pytałem poprzez mail obsługę o taką opcje tańszego konta biznes, ale nie podsunięto mi tam tego rozwiązania jednak dobrze być użytkownikiem WHT co sądzicie o neteasy.pl? mogę tam dostać dobry pakiet, niestety bez dostępu do pythona i rubiego, za to reszta parametrów nieco lepsza ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2007 wg mnie jeżeli nie potrzebujesz pythona i rubiego bierz neteasy.pl Jeżeli potrzebuejsz bierz insane.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qbek 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2007 wg mnie jeżeli nie potrzebujesz pythona i rubiego bierz neteasy.pl Jeżeli potrzebuejsz bierz insane.pl rubiego i pythona uzywalbym tylko do nauki wiec praktycznie nie obciazalbym maszyny, lubie uczyc sie nowych technologii i chcialbym miec mozliwosc odpalenia ich gdzies poza localhostem ;-) neteasy.pl naprawde niezle wyglada tylko jak juz sie dowiedzialem raczej nie mam tam szans na ROR i pythona co zmuszalo by mnie do brania sobie gdzies osobno malutkiego konta z ich obsluga (a o to trudno ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach