marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2007 Witam. 1.08 kupiłem serwer dedykowany w ovh.pl ktory okazal mi sie zbyteczny bo poprzednia maszynya utrzymala mi wszystko co potrzbowalem ale chcialem byc zaradny i jest mi teraz zbyteczny tak wiec chcialbym odsprzedac serwer o nastepujacych parametrach Informacje techniczne Procesor Intel Pentium 4 HyperThreading 3.00 Architektura 32 bit Pamięć RAM 512 MB DDR Dysk twardy 250 GB Rodzaj dysku IDE / SATA2 Łącze 100 Mbps Przepustowość 5 Mbps SLA na dniach ma byc mozliwosc przejscia w panelu na 100 Mbps bez SLA Stałe IP 1 adres IP Fail-over +1 adres Gwarancja jakości (SLA) Usługi zawarte Duży wybór systemów operacyjnych Darmowa zdalna reinstalacja serwera Monitoring 24h/7 dni Wykresy przepustowości Zdalny reboot serwera 24/7 NetbootNowość - vKVM Gwarancja OVH na instalowane komponenty Pomoc techniczna Poziom 1, 2 Interwencje techników 24/7 RTM (Real Time Monitoring) Secondary DNSTryb "rescue" Rewers spersonalizowany IPV6 wpisy MX secondary Serwer jest wykupiony do 1.09.2007 koszt utrzymania to 200.08zl odsprzedam go za około 130zl (cena jeszcze do negocjacji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach