ksk 67 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2007 kurde ciekawe po co mu ten dedyk ? i ciekawe jak mu sie udało zamówić bez znajomości niemieckiego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2007 Stronę hetzner można chyba przełączyć na język angielski - może jakimś cudem sobie poradził z wersją angielską Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2007 E tam. Przesadzacie. Jakbym miał dużo zbędnej kasy (a zakładam, że tak jest w tym przypadku) to też bym kupował na prawo i lewo A tak człowiek studiuje dc w Europie od 2 miesięcy i jeszcze się nie mogę zdecydować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2007 zrób tak jak on i kup i nic nie potraf na nim zrobić . Ja już dawno google na jego miejscu odpalił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2007 Mnie nie stać na to aby sobie kupić dedyka i dopiero poźniej zastanawiać się jak go pokonfigurować Z moją przezornością tworze sobie listę adminów, jak jeden zachoruje na nieznany wirus to mam kolejnych na liście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2007 kisiek ...google? znaczy, na tym dedyku ta? :-))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2007 A ile razy w cenie tego dedyka można google odpalić ? Ile kosztuje każde przekroczeniu uruchomienia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2007 A ile razy w cenie tego dedyka można google odpalić ? Ile kosztuje każde przekroczeniu uruchomienia ? gratis 10 razy Potem za każde 10 KB danych 10$ na moje konto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2007 jak nie masz takich umiejętności, musisz zatrudnić administratora. albo sie nauczyc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2007 Miałem na myśli znalezienie jakiejś pomocy w google instalacji czegokolwiek na dedyku wujek google naprawdę dużo wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2007 W google masz wszystko np http://howtoforge.net/Wszystko o linuxach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach