sparks 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2007 Szukam jakiegos dobrego resellera z dosc dobra(niska) cena. Prosilbym o jakies propozycje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2007 dobry z niską ceną - tak się nie da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2007 Najlepsze jest w neteasy.pl Miałem do wyboru hostings.pl sisco i właśnie neteasy i zdecydowałem się na neteasy ze wględu jakość / cena. Nie mają jeszcze oficjalnie w ofercie resellera, ponieważ tworzą nową stronę. Dobrze, że mnie podkusiło i wysłałem do nich zapytanie mailem czy nie będą mieć resellerów w ofercie Cena podstawowa 39zł 9GB / 90GB w rozliczeniu miesięcznym no i plus kupon 18% i wychodzi najlepsza oferta na rynku Konta na dual Opteronach, loady maszyn do 1.8 w godzinach szczytu Jestem aż tak zadowolony iż nawet swoją stopkę mam z ich reklamą (a co mi tam ) ku niepocieszeniu kei czy dh u których też się hostuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dusker 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2007 jesli patrzymy budzetowo to zdecydowanie polecam ResellerZoom.com. naprawde bardzo przyzwoity host jak za taka cene (najnizszy pakiet to $7 za 4gb hdd i 60gb transferu). Hostowalem sie u nich dobre 1,5roku. zdecydowanie polecam:) btw. co to za akcja z neteasy:) sorry ale nie jestem zorientowany ostatnio, co post to nawiazanie do neteasy:> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2007 Nie przesadzaj Równie dobrze co post nawiązanie do insane czy innej firmy hostingowej. To jest forum HOSTINGÓW więc jak ktoś się pyta to się firmy przewijają te same, raczej logiczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2007 dusker aaa.. BOSS spamuje... nic wielkiego :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2007 3x poleciłem i już spamuje, aż strach pomyśleć co będzie dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2007 no nie 3 razy tylko naliczę z pamięci 15 razy Nie mówię że źle ... Bo ich konta naprawdę dobrze się spisują 100% uptime tam mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2007 Oż Wy Judasze >>> 6 <<< http://www.webhostingtalk.pl/index.php?act...e=neteasy%5C.pl Od maja 6 razy poleciłem neteasy w tym 2 razy pisałem też o drugiej firmie dla danego pytania. To tak dużo ??? A kei.pl ile razy polecałem ???? (nawet nie chce mi się liczyć) i jakoś nikt się nie czepiał: http://www.webhostingtalk.pl/index.php?act...hlite=kei%5C.pl // Że też człowieka zmuszacie do przeszukiwania jego własnych postów Jeszcze mi tu raz napiszcie, że spamuje :/ // Zanim dusker walniesz jakąś głupotę użyj szukajki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dusker 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2007 Zanim dusker walniesz jakąś głupotę użyj szukajki. konczac offtopic. jaka glupote? przeciez zapytalem po prostu. eot. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2007 BOSS. Chodzi o to że pytający chce resellera a ty mu polecasz firmę która nie ma go nawet oficjalnej ofercie. Jeśli się kogoś poleca trzeba to zrobić z rozwagą bo dajesz na to "gębę" ::eot:: Dostosuj wypowiedz do sytuacji a nie, na resellera: nete..., na shared: nete..., na hemoroidy: nete... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2007 Podałem wyraźnie inne parametry konta. Neteasy MA w ofercie resellery, tylko że jeszcze nie zaktualizowali strony. Więc na hemoroidy i zawał serca nie polecam tego samego tylko inne produkty. eot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2007 będzie problem, jak BOSS-owi się seksu zachce i wejdzie na nete... zamiast skoczyć na stację benzynową ; ) to dopiero kobieta się wq... : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2007 To się nam OT zrobił. Po Polskiemu od hostingu po sex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach