PIKeR 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2007 Mam pytanie - czy jakaś firma (prócz onetu) oferuje usługę rezerwacji zajętej domeny? To znaczy, jak kolo zapomni zarezerwować to my mamy prawo pierwokupu. Mam nadzieję, że mnie rozumiecie . Onet.pl za 3 lata liczy sobie 200zł, a Bóg wie ile to potrwa. Należy doliczyć jeszcze sumę ewentualnej rejestracji domeny. Opis usługi: http://domeny.onet.pl/1207143,opis.html Pozdrawiam PS. Dodam, że chodzi o domenę com.pl . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2007 Zasadniczo tyle to mniej wiecej kosztuje. Lepiej zainteresuj sie cyklicznymi sprawdzarkami domen. Jak koles zapomni (na dobrych domenach na to nie licz ;-)) to sprawdzarka automatycznie zarejestruje taka domene. Plus jest taki, ze zrobi to niepostrzezenie. Jesli ktos wykupi opcje to wlasciciel bedzie o tym wiedzial i bedzie miec motywacje, zeby jednak nie zapominac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lapi 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2007 Wydaje mi się że na az.pl kiedyś widziałem taka opcję (150 zł. chyba) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PIKeR 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2007 Zasadniczo tyle to mniej wiecej kosztuje. Lepiej zainteresuj sie cyklicznymi sprawdzarkami domen. Jak koles zapomni (na dobrych domenach na to nie licz ;-)) to sprawdzarka automatycznie zarejestruje taka domene. Plus jest taki, ze zrobi to niepostrzezenie. Jesli ktos wykupi opcje to wlasciciel bedzie o tym wiedzial i bedzie miec motywacje, zeby jednak nie zapominac. Tego się obawiałem, że właściciel się o tym dowie :/. Jaki jest koszt tej sprawdzarki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2007 Sprawdzarka jest darmowa dla naszych klientow. Sprawdz na privie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SadaM666 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2007 Sprawdzarka jest darmowa dla naszych klientow. Sprawdz na privie. Witam , mógbym dostać taka sprawdzarke ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2007 Info na priv :-). Pozdrawiam :-). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokoleniex 18 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2007 Ja tez moglbym dostac link do tej "sprawdzarki"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OBCY 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2007 Ja też bym prosił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2007 Dołączę się do sępów . Proszę o przesłanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ProNoname 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2007 Witam, poprosze info na ten temat na PW Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach