SadaM666 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2007 Witam, Poszukuję maszyny na systemie operacyjnym Windows . Chciałbym tam uruchomić mały program skanujący 2 serwery gier . Jest to program służący do wykrywania oszustów na serwerach . Nie bedę pisał jego wymagań bo są bardzo minimalne ( zajmóje około 20 MB ram ) . Nie mam zbyt wiele pieniędzy ani nie opłaca mi się kupywać osobnego serwera lub vps tylko pod ten program , dlatego też chciałbym dokładać się do serwera za hostowanie tego programu . Niestety nie mogę zbyt dużo zaoferować Kontakt : gg: 6409853 email : sadam[małpa]op.pl Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2007 http://www.hosteurope.de/produkt/VPS-Windows-L 15 € na miesiąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SadaM666 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2007 tak... 15 € na miesiąc + 19 opłata instalacyjna Musiałbym wziąć odrazu na rok . nie mam 45 zł na miesiąc więc prosze mi nie wysylać ofert firm bo już je przegladałem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2007 to czego oczekujesz? taniej raczej nie będzie, chyba, że w USA z tragedia pingami.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SadaM666 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2007 Mój błąd źle sformułowałem temat ale sens swojej wypowiedzi uchwyciłem w zdaniu : Nie mam zbyt wiele pieniędzy ani nie opłaca mi się kupywać osobnego serwera lub vps tylko pod ten program , dlatego też chciałbym dokładać się do serwera za hostowanie tego programu . Niestety nie mogę zbyt dużo zaoferować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach