alien 345 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2008 Na specjalne życzenie użytkowników WHT (dostałem także zapytania na priva) rejestrowanie domen z polskimi znakami jest już dostępne. Co przetestowałem rejestrując domenę: http://www.wesołychświąt.pl/ do odwiedzenia której wszystkich zapraszam :-). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atsuki 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2008 no to domenka zostala zarejestrowana tylko uwaga: podczas logowania sie do panelu administracyjnego nie mozna użyć domeny z pl znakmi, tylko np xn--bla-y7a.pl. Moze by to uproscic aby dalo sie wpisac domenke z pl znakami jako login, czy to tylko mi nie dziala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2008 W rzeczywistosci taka domena ma postac rozpoczynajaca sie od xn-- i dlatego dziala logowanie w ten sposob. Mysle, ze dodanie bardziej "naturalnej" postaci do formularza ulatwiloby wszystkim zycie :-). Skonsultuje czy jestesmy w stanie to zmienic i na kiedy. Prosilbym o przeslanie do nas maila, gdy bede wiedzial cos wiecej to udziele dodatkowych informacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2008 Niezła, chwytliwa domenka Jeszcze milionerem zostaniesz sprzedając ją jakiemuś serwisowi z kartkami/życzeniami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2008 Niezła, chwytliwa domenka Jeszcze milionerem zostaniesz sprzedając ją jakiemuś serwisowi z kartkami/życzeniami Wowczas zarejestruję domenę www.podróżdookołaświata.pl i będę wrzucać zdjęcia ;-). A poważnie - jestem zdania, że wartość domeny z polskimi ogonkami bez odpowiednika bez polskich ogonków jest bliska zeru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atsuki 0 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2008 licząc to te domeny na nie wiele sie teraz zdają nawet.. może i w przeglądarce wpiszesz sobie z polskimi znakami nazwę, ale maila już nie wyślesz jak masz w adresie z ogonkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neon103 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2008 Polecam firmę vbiz.pl - bardzo miły administrator i ceny nie są wygórowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach