Majdan 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2007 Witam! Ostatnio natrafiłem się na ofertę VBIZ.PL. Ceny atrakcyjne. Miał ktoś styczność z tą firmą? Jakie macie odczucia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tasmaklejaca 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2008 odświeżam temat, szukam rejestratora na dłużej - ceny mają OK, pytanie czy ktoś korzystał? Warto przenieść tam swoje domeny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nginxq 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2008 Warto, polecam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2008 Polecam Brak kruczków w regulaminie, kod authinfo od ręki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2008 ja też, mają czaderski panel do obsługi domen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tasmaklejaca 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2008 "czaderski panel" ? a poważnie, czy to jest najtańsza firma czy ktoś ma taniej i bez kruczków z "czaderskim panelem"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2008 Bellik troche zartowal - ma dzis dobry humor . Chodzi o to, ze szata graficzna naszego panelu domen nie jest obecnie olsniewajaca. Z czasem pewnie to dopracujemy. Za to pod wzgledem funkcjonalnosci mysle, ze jest dokladnie to czego potrzeba :-). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2008 Za to pod wzgledem funkcjonalnosci mysle, ze jest dokladnie to czego potrzeba :-).Osmiele sie nie zgodzic... Nie ma demo/demo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2008 Mozna zarezerwowac domene (co jest bezplatne i niezobowiazujace), wowczas bedzie demo :-). Ale pomyslimy nad jakims demo bez rezerwacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2008 Mozna zarezerwowac domene (co jest bezplatne i niezobowiazujace), wowczas bedzie demo :-).Ale pomyslimy nad jakims demo bez rezerwacji. Demo, do ktorego trzeba podawac dane osobowe, to nie demo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2008 Jak juz napisalem, pomyslimy nad tym :-). Na te chwile nic nie moge obiecac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2008 Jak juz napisalem, pomyslimy nad tym :-). Na te chwile nic nie moge obiecac.Wiem, wiem... Tak tylko sie czepiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2008 Pomysl ogolnie jest dobry, a ja lubie dobre pomysly :-). Wlasnie wdrazamy do formularza rejestracji, a takze do panelu wiele zgloszonych nam dobrych pomyslow :-). Ale kazdy wymaga analizy. Zobaczymy co z tego demo panelu wyjdzie :-). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2008 "czaderski panel" ? a poważnie, czy to jest najtańsza firma czy ktoś ma taniej i bez kruczków z "czaderskim panelem"? My mamy taniej jeśli chodzi o odnowienia Bez zobowiązań, bez konieczności przedłużania.. Wprawdzie nie posiadamy tak licznej oferty domen narodowych ale za to posiadamy równie "czaderski" panel Niebawem i to się zmieni, przygotowywana jest integracja z obecnym designem całej witryny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PeterSim 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2008 My mamy taniej jeśli chodzi o odnowienia Bez zobowiązań, bez konieczności przedłużania.. Wprawdzie nie posiadamy tak licznej oferty domen narodowych ale za to posiadamy równie "czaderski" panel Niebawem i to się zmieni, przygotowywana jest integracja z obecnym designem całej witryny. Czy po zarejestrowaniu mogę poprosić o authinfo bez dodatkowych opłat? (w vbiz tak jest) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2008 Czy po zarejestrowaniu mogę poprosić o authinfo bez dodatkowych opłat? (w vbiz tak jest) Jak najbardziej tak. Możesz poprosić i otrzymasz za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2008 a macie też jakieś "bonusy" dla klientów jak Vbiz?? Co masz na myśli ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2008 Zarejestrowałem przed chwilą domenę :] Pierwszy raz spotkałem się z tym, aby dostać potwierdzenie rejestracji domeny via SMS. Dla mnie bomba ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2008 Zarejestrowałem przed chwilą domenę :]Pierwszy raz spotkałem się z tym, aby dostać potwierdzenie rejestracji domeny via SMS. Dla mnie bomba ! Gdzie bo mowa o hekko i vbiz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2008 Gdzie bo mowa o hekko i vbiz Wątek o vbiz więc raczej u nich bo u mnie dopiero sprawa w toku z tą opcją ale prawdopodobnie bardziej rozbudowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2008 Przyznaje sie, potwierdzenia SMSowe sa u nas (Vbiz.pl) :-). To nowa opcja we wprowadzanej wlasnie nowej wersji aplikacji rejestrujacej domeny. Zakonczylismy kilka dni temu pierwszy z dwoch etapow wprowadzania nowej aplikacji, uwzgledniamy w niej rozne zglaszane do nas uwagi i propozycje rozszerzenia panelu rejestracji. Ciesze sie, ze pomysl SMSowy sie podoba :-). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2008 Dobrze jest, aby w momencie rejestracji pojawiła się informacja, że zamierzacie wysłać taki SMS Klient będzie spokojnie czekać na takiego sms, niż w kółko odświeżał stronę/skrzynkę w oczekiwaniu na nową domenę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2008 Hmmm, sluszna uwaga, podamy taka informacje :-). Generalnie w przypadku transakcji elektronicznych domena jest rejestrowana najczesciej w kilka sekund. W Twoim przypadku mielismy jakis problem z otrzymaniem natychmiastowego potwierdzenia z Allpay (czasem sie to zdarza), w wyniku czego dopiero po reakcji monitorujacego transakcje administratora domena zostala zarejestrowana - czyli w ok. 15 minut pozniej :-). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KdA 0 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2008 Podepnę się pod ten temat. Macie może w planach wprowadzenie sprzedaży domen z polskimi znakami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach