Martio 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2007 Bardzo proszę Was o polecenie dobrego i pewnego hostingu typu shared hosting z PHP 5.2.x, MySQL 5, mod_rewrite, CRON-em oraz przede wszystkim z dużym limitem transferu (od 800 GB miesięcznie) i ceną do 300 zł. Hosting musi być na terenie Europy i posiadać wysoki uptime. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2007 Z takim transferem to patrz za dedykiem. Do 300zł rocznie? zapomonij od razu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2007 chyba 300 miesięcznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2007 Shared hosting z 800GB miesięcznie? Nieźle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2007 BOSS, a to w Twojej sygnaturce? a tak na powaznie, za taka kwotę chyba 18GB miesięcznie, nie 800:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2007 Za 120zł miesięcznie znajdzie porządnego VPSa bo o shared to może pomarzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2007 Nie wiem jak Wy, ale ja zrozumiałem, że chodzi o 300zł miesięcznie. W takim razie problemów nie widzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2007 Może jemu chodziło o 3000 rocznie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2007 zaraz... 300 miesięcznie to daje 3600 rocznie.. : ) e.. to już luz! hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach