Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2007 trzeba dodać, że raczej tej średniej pensji wedługu GUSu (2300), a nie tej realnej według ludzi z ulicy (czyli 900zł).. ; - ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2007 Ale prawda jest taka, ze tez sie chlopak napracuje. Tego na pierwszy rzut oka nie widac, ale tego rodzaju projekty, jakie on w wiekszosci robi wymagaja sporej drobiazgowosci, czesto projektowania osobno nie tylko strony glownej, ale i podstron, do tego dochodzi wiele drobiazgow typu elementy ikonograficzne itp. To bez porownania z iloscia pracy wykonywanej przez przecietnego grafika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bart Wilde 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2007 Ja tam polecam - mayyer.pl - Jeden z nielicznych freelancerow wartych swej ceny i conajwazniejsze pedantyczny... lubi, gdy na stronie wszystko jest dopiete na ostatni guzik. Wlasnie konczzy moj projekt i bardzo milo mi przebiegala wspolpraca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2007 poniżej średniej krajowej, momentami nawet dużo poniżej więc rozumiem, że niskie ceny skoro wart. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartek dre 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2008 A ja polece www.adaya.pl a konkretnie www.peterdre.com. Prosze odezwac sie na emaila podanego w zakladce Kontakt, a grafik przesle kilka realizacji zarowno tworzonych na zamowienie dla firm zagranicznych jak i polskich oraz kilka obecnych linkow. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2008 Fajnie, otworzenie stronki www.adaya.pl daje mi: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aBajt.pl 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2008 może tu: www.3ga.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach