thiefunny 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2007 Witam! Mam zarejestrowaną domenę .pl w home.pl [jest moim registrarem i chcę, aby tak zostało]. Ale hosting chcę wykupić w servage.net lub dreamhost.com [na home.pl nie starcza mi transferu]. Czy jest taka możliwość, aby przekierować domenę utrzymywaną w home.pl na serwery DNS servage lub dreamhost? Nie mogę się tego doczytać w ichniejszych dokumentacjach [ledwo się łapię w nomenklaturze po polsku, a co dopiero po angielsku ]. Od niedawna korzystam z profesjonalnego hostingu. Uprzejmie proszę o pomoc. Pozdrawiam, Mikołaj Walanus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2007 Oczywiście, nie ma problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thiefunny 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2007 Oczywiście, nie ma problemu. Dzięki!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2007 w home ustawiasz dnsy na ns1.dreamhost.com i ns2.dreamhost.com i wszystko dziala no oczywiscie na DH podpinasz te domeny w panelu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thiefunny 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2007 w home ustawiasz dnsy na ns1.dreamhost.com i ns2.dreamhost.com i wszystko dziala no oczywiscie na DH podpinasz te domeny w panelu dzięki raz jeszcze, a korzystając z uprzejmości chciałbym również zapytać, czy poczta e-mail dobrze chodzi na dreamhoście [z tego co czytałem na servage'u raczej nie należy stawiać sobie kont pocztowych, bo przychodzi połowa maili nie mówiąc już o wysyłaniu czegośc [sMTP]]? Pzdr. Thiefunny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2007 Niestety nie używam DH pod kątem poczty, więc tu Ci nie doradzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thiefunny 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2007 Niestety nie używam DH pod kątem poczty, więc tu Ci nie doradzę Tak czy siak, dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2007 Nie zauważyłem problemów. Wszystko dochodzi. Tylko przy okazji trochę spamu ponieważ nie włączyłem przechwytywania jako że ostrzegają iż filtr jest bardzo agresywny. Muszę kiedyś sprawdzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thiefunny 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2007 Nie zauważyłem problemów. Wszystko dochodzi. Tylko przy okazji trochę spamu ponieważ nie włączyłem przechwytywania jako że ostrzegają iż filtr jest bardzo agresywny. Muszę kiedyś sprawdzić. aha, ok, dzięks! Thiefunny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach