Taifun 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2007 www.mydevil.net Serwer ulokowany w Melina DataCenter, które znajduje się w Wińsku. Nasze serwery umieszczone są w chłodnych, wietrzonych pomieszczeniach, a nad całościa nieustannie czuwa banda na***anych i zaćpanych administratorów.fotki naszej serwerownii: 1, 2. Hardware: Procesory: 4x ZappoPower WX 3000+ (6 rdzeni) Taktowanie zegara: 5,43 GKh (Giga Krzaqo-Hercow) Pamięć operacyjna: 2 GM RAM (Giga Mixerów) Dysk twardy: 72,6 TM (Tera Mixerów) System Operacyjny: ZkmBSD 7.2.1 Dostępne usługi: www (z obsługą php), sftp, ssh, mysql, named, serwery do chatów oraz inne usługi na życzenie użytkownika:). fotosy: Korzystał ktoś z ich usług? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2007 Bardzo dobra firma, ale dość długo czekałem aż mnie podepną kablami pod internet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaMtAr0 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2007 Regulamin mnie rozwalił xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2007 WoW! Chyba kupie tam serwer ;< Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2007 stare to dawno to widzialem. Strona zrobiona na "jaj" ... admini .. tez tam sa na "jaj" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Godzio 12 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2007 Stare, jednak cały czas świeże Hmmm.... A na zdjęciu serweroowni pokazane jak pięknie są poprowadzone kable... ZERO ryzyka poplątania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taifun 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2007 stare to dawno to widzialem. Strona zrobiona na "jaj" ... admini .. tez tam sa na "jaj" o rly? Już miałem szukać aukcji na allegro ale mnie powstrzymałeś ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mixer 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2007 Mam tam konto roota i wszystko pieknie chodzi lol:> zona mowi ze tez jej dobrze tam konto chodzi;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bart Wilde 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2007 Kiedys ktos sie pytal, gdzie google sie hostuje. To jedna z ich serwerowni. Serwery, ktore stoja na podelkach Alther Net sa ich, te wyzej naleza do Netart. Na jednym z nich stoi moj VPS: Gwarantowane 64kb ramu, 700 kb hdd, rosnie co miesiac o 10kb. Transfer 1mb na 5 kb/s, po przekroczeniu tna transfer do 1kb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2007 Mark Dean pop... ło Ci się coś z najnowszą promocją tepsy ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bart Wilde 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2007 Nowa promocja dla osob ponizej 16 roku zycia. 1 kb/s za 35 groszy miesiecznie, bez umowy I co najwazniejsze "nieograniczony" transfer pozniaj mamy takie...Ale tak sie zastanawiajac... jesli to dziala, to czas pomyslec o otworzeniu wlasnego hostingu... Mam strych, piwnice, lacze cyfrowe... z 500 serwow zamontuje. Pod modem podepne i wio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2007 weźmiesz z żyłki wędkarskiej uplecione światłowody i masz już DC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
irvinek 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2007 pozniaj O kurde szaleństwo czarne oczy , to typowe dzieci neo?Czy z zakładu dla upośledzonych "zwiali" ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2007 Te Combo lepsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Godzio 12 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2007 Mark Dean, irvinek; Tak, a potem upgrade na wyższe plany http://pl.youtube.com/watch?v=elIAMgSulWM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bart Wilde 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2007 Zylka wedkarska?? Nie jestem jakims Niemieckim DC zeby fortune wydawac... Myslalem o czyms tanszym Niemcy wiedza jak robic DC... W koncu to taki sprawny narod http://pl.youtube.com/watch?v=Nj0ugOitSEU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kychu_sxe 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2007 A gdzie poszukiwany przez wielu pogromców hostingów NIP i REGON ? NIe ma, to napewno jest krzak. !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
irvinek 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2007 A gdzie poszukiwany przez wielu pogromców hostingów NIP i REGON ? NIe ma, to napewno jest krzak. !! Chyba nie myślisz ,że piszemy o tym topicu poważnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kychu_sxe 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2007 Nie piszecie na poważnie? Niemożliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2007 Posiadałem tam konto shell i nie narzekałem. Krzaqu obsługiwał mnie jak tylko prosiłem o pomoc. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach