webmaniac 0 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2007 SBN, podeslij mi na PW Twój numer telefonu, chciałbym porozmawiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2007 A propos Rusela, ciekawy opis ma na gg: 'smek... u r dead.' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webmaniac 0 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2007 Jedno mnie dziwi - serwer na PING odpowiada, tak jakby żył, ale żadne z haseł które otrzymałem.... nie banglają :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webmaniac 0 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2007 Ok, sprawa zgłoszona została do PayPal. Dziękujemy za przekazanie nam informacji Przedmiot nie jest objęty ochroną kupujących w systemie PayPal. W związku z tym nie możemy Ci pomóc w tym momencie. Jeśli jednak w ciągu kolejnych 180 dni zgłoszonych zostanie więcej roszczeń przeciwko temu sprzedającemu, przeanalizujemy tę sprawę bardziej wnikliwie. W celu rozwiązania sprawy skontaktuj się bezpośrednio ze sprzedającym. Musimy obciążyć Twoje konto PayPal cofniętą kwotą oraz opłatą manipulacyjną w wysokości 5 EUR. Dodatkowo zdecydowałem się na interpatrol, jutro podejmę następne kroki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2007 Ok, sprawa zgłoszona została do PayPal.Dodatkowo zdecydowałem się na interpatrol, jutro podejmę następne kroki. Ja też zgłosiłem do paypal. A co do interpatrol to zgłoś, ja mogę pomóc jeżeli trzeba gg 8825822 //edit oo paypal uznało moją reklamacje: 14 września 2007 PayPal Działanie wymagane od sprzedającego 14 września 2007 PayPal Uznano roszczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2007 jak więcej osób zgłosi na tą samą osobę to oni uznają zwrot potwierdzone doświadczeniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webmaniac 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2007 No to proszę was o zgłaszanie reklamacji, żądań zwrotów, doświadczeń z tą firmą w tym temacie - poskładajcie to ładnie do kupy a usadzimy oszusta raz a porządnie, by już nigdy nikogo nie oszukał i byśmy mieli nasze pieniążki z powrotem. ----- Kto jeszcze płacił i nie dostał tego za co płacił? Proszę się zgłaszać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LiL SnooP 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2007 ja placilem lecz niestety przelew na konto ;/ 1 miesiac oplacony a serwera nie bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webmaniac 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2007 Witam. Ktoś może odświeży temat, dopisze się? To nie może zostać tak bez echa ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2007 Ja płaciłem przez paypal, zgłosiłem reklamacje i uznali mi roszczenie. Czekam na kash. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2007 piszesz "Ktoś" a sam coś zrobiłeś w tym temacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webmaniac 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2007 Prócz zgłoszenia sprawy z pełną dokumentacją na policję, do interpatrolu i do paypal to nic nie zrobiłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2007 Prócz zgłoszenia sprawy z pełną dokumentacją na policję, do interpatrolu i do paypal to nic nie zrobiłem. i co policja na to ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
David73 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2007 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
user1 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2007 Prócz zgłoszenia sprawy z pełną dokumentacją na policję, do interpatrolu i do paypal to nic nie zrobiłem. A podałeś jeszcze prawdopodobne dane człowieka co za tym stoi ? 4-ta pozycja w google gdy fazą wyszukiwania jest gg rusela: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=56...&lr=lang_pl Też warto załączyć te informacje na wszelki wypadek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LiL SnooP 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2007 uhuhuh Jego superowski CV znikneło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
user1 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2007 ale przynajmniej w temacie jest adres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2007 A ja dzisiaj dzwonie do paypala zeby mi kash przelali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2007 Wykształcenie : Obecnie uczę się w 3 klasie liceum profilowanego – zarządzanie informacją. Wole sie nie przyznawać ale dokładnie tak samo jak ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2007 @kisiek i co w związku z tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2007 Pochwalić się chciał czy co ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2007 Nie no tylko tak mówie żeby nie wyszło potem ze to niby ja rusel jestem ;P przezorny zawsze ubezpieczony:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2007 To tak jak rusel, jesteś w jego wieku Edit: Jednak nie jesteś Jeszcze trochę Ci brakuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webmaniac 0 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2007 A ja dzisiaj dzwonie do paypala zeby mi kash przelali. I jak? Przelali Ci już? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2007 Dodzwonić się nie mogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach