robert43a 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2007 Oglądałem ofertę godaddy.com i zainteresowały mnie ich anie konta o parametrach np 100 Gb miejsca a transfer 2000Gb. Ja poszukuje czegoś w tym stylu bo słyszałem ze u nich nie warto kupować hosting. Moja prośba: Zna ktoś tak duży hosting i tak samo tani zagraniczny ale oczywiście pewny i sprawdzony? Potrzebuje serwera na serwis z plikami typu: instalki, krótkie trailery,dema gier i tym podobne, więc potrzebuję sporo miejsca i transferu ale za rozsądną cenę. Napotkałem się kiedyś na podobny hosting jak w godaddy lecz nie mogę go znaleźć. Będę wdzięczny za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2007 dreamhost.com ~150GB powierzchni i ~1,5TB transferu. Pady zdarzają się rzadko. Ogólnie stabilny i przede wszystkim dobrze sprawdzony hosting Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2007 No to dreamhost.com możesz kliknąć na np. bossa link i masz chyba taniej Pozdrowiam @Boss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach