krk 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2007 ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2007 Musisz sprawdzic czy jest mozliwosc zalozenia dodatkowego konta FTP skierowanego na dany katalog. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2007 Tam jest cpanel, możesz to zrobić nawet jak nie masz wykupionego resellera - ale możesz zrobić tylko KONTO FTP ( nie możesz stworzyć podległego Tobie panelu ) Zresztą poczytaj o shou.pl i zastanów się czy warto tam zostać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2007 jeste takie cos Konta FTP FTP Accounts allow you to access your web site's files through a protocol called FTP.You will need a thrid party FTP program to access your files.You can login to a FTP by entering DNS as your FTP host and the username and password of the account you wish to log into. i tam jest zeby wpisac logi haslo i ilośc meijsca w mb gdy juz to wszystko zrobie to nie można się zalogowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2007 Mysle, ze to pytanie do obslugi technicznej tej firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2007 Też tak myślę ale pewnie nie odpowiadają już od tygodnia Kto teraz prowadzi tą "firmę" ? Dalej game padł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2007 to mowicie ze to nie moja wina tylko hostingu tak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2007 Nie dość że gość kupił pewnie konto za 5-zeta to chce jeszcze dzielić konto. Im tańsze konto tym klient dziwniejszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2007 cep-panela nie używałem dawno, ale z tego, co pamiętam, to tam nie można ustalić limitu na FTP.. wszystko jest w obrębie konta całego.. no i w ogóle.. shou srał miał.. ciekawe kto by chciał tam konto sponsorowane.. heh lypa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2007 WoW ale inteligenty post Akurat jak byś przeczytał co napisał autor tematu 5 razy to byś może zrozumiał... że on to wie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lapi 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2007 Witam mam taki problem mam wykupiony hosting w shou.pl i chciałbym zasponsorowac komuś trochę miejsca na jego stronę www i mam pytanie jak to zrobić chodzi mi o to żeby użytkownik miał dostep tylko do ograniczonej powierzchni na dysku np.200mb i nie miał dostępu do głównego panelu admina Poczytaj trochę forum, zwłaszcza ten temat http://www.webhostingtalk.pl/index.php?sho...l=shou\.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2007 Heh to tak jakbyś komuś sponsorował wypicie części wylanego na asfalt starego zwietrzałego piwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach